Danas je još ljepša

Danas je poznata glumica i ima 10 godina mlađeg supruga, a 2000. godine bila je Miss svijeta

Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Getty Images) +0 Priyanka Chopra, Nick Jonas (FOTO: Getty) Galerija

Priyanka Chopra bolivudska je i holivudska zvijezda koja je 2000. godine proglašena i najljepšom ženom svijeta.

Priyanka Chopra posljednjih je godina postala jedna od najpoznatijih žena na svijetu.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 jednostavno zanimljivi Bračni par koji je od početka veze na meti zlih komentara pažnju je i ovoga puta privukao svojim izlaskom

Prelijepa Indijka danas je zaposlena glumica te supruga poznatog glazbenika Nicka Jonasa, no prije svega toga bila je Miss Indije, a zatim i Miss svijeta.

Bilo je to 2000. godine, a na to nas je podsjetila sama 38-godišnja glumica na Instagramu dijeljenjem fotografije s prestižnom krunom.

"Miss svijeta s 18 godina. Imam osjećaj kao da sam jučer živjela taj san. Sada, 20 godina kasnije, moj entuzijazam za mijenjanje statusa quo ostaje jednako snažan i temelj svega što radim. Doista vjerujem da žene imaju moć uvođenja promjena ako dobiju prilike koju zaslužuju", poručila je bivša misica pored fotografije.

Nakon osvajanja laskave titule Priyanka je postala bolivudska zvijezda, a nije ju htio propustiti niti Hollywood.

Sve je počelo 2015. godine kada je postala zvijezda popularne ABC serije "Quantico" te još nije stalo, a Priyanka je prošlog prosinca proslavila i prvu godišnjicu braka s 10 godina mlađim suprugom Nickom Jonasom iz popularnog sastava Jonas Brothers.

Podsjetimo, Nick je prelijepu Priyanku zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, a par ne skriva koliko se voli.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene