Nije mu bilo svejedno

Vidno dirnut princ William vratio se poslu nakon teške dijagnoze Kate Middleton, evo što je i obećao tom prilikom

Princ William Princ William Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William - 2 Princ William - 3 Princ William - 1 Princ William - 4 Princ William - 5 Princ William - 2 Princ William - 1 Princ William i princ George - 2 Princ William i princ George - 1 Princ William - 2 +19 Princ William i Kate Middleton s djecom Galerija

Princ William se vratio se svojim kraljevskim dužnostima nakon što je Kate Middleton dijagnosticiran karcinom.

Princ William vratio se svojim kraljevskim dužnostima, po prvi put nakon što je njegovoj voljenoj supruzi, princezi Kate dijagnosticiran rak.

Njegov povratak na posao uključivao je posjet Surplus to Supper, dobrotvornoj organizaciji u Surreyju koja se bavi distribucijom viška hrane, gdje će pridonijeti u kuhinji i utovariti pripremljena jela u dostavna vozila. Nakon toga, William je otišao u centar za mlade u zapadnom Londonu, jednog od korisnika dostava tvrtke Surplus to Supper.

Jedna od volonterki Rachel Candappa Williamu je uručila dvije čestitke za brzo ozdravljenje, naslovljene na kralja i Kate. 

"Oh, čestitke, jako ste ljubazni. Hvala vam puno, to je vrlo lijepo od vas", zahvalio joj je vidno dirnuti princ, a koji je između ostalog obećao i da će paziti na Kate, prenosi Daily Mail

Pogledaji ovo Princ William i princ George - 2 Celebrity Princ William u prvom javnom izlasku sa sinom Georgeom nakon što je obitelj objavila da se princeza Kate bori s rakom

41-godišnji princ inače je napravio pauzu od svojih obaveza, provodeći posljednja tri i pol tjedna uskršnjih praznika sa svojom obitelji.

Posljednji javni angažman princa Williama bio je 19. ožujka, kada je otputovao u Sheffield gdje je promovirao svoju kampanju kojom se bori protiv beskućništva Homewards.

Kensingtonska palača prethodno je najavila da će William nakon školskih praznika ponovno početi s javnim angažmanima, iako u rasterećenijem rasporedu jer nastavlja podržavati Kate tijekom njezina liječenja.

Pogledaji ovo Princ William - 1 Zanimljivosti Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

William je nedavno snimljen kako vodi svog najstarijeg sina, princa Georgea, na nogometnu utakmicu Aston Ville, navijajući pritom za svoj klub iz djetinjstva, a to je bilo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti od objave Kateine bolesti koja je otkrivena postoperativnim pretragama nakon njezine operacije abdomena u siječnju.

Inače, William posljednjih nekoliko mjeseci obavlja sve kraljevske dužnosti uz pomoć kraljice Camille. Njih dvoje preuzeli su sve na sebe dok se Kate i kralj Charles oporavljaju od zloćudne bolesti.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i Lepa Brena Aleksandra Prijović, Filip Živojinović i Aco Pejović Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 2 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - 4 +28 Aleksandra Prijović - 1 Zanimljivosti Aleksandra Prijović ne bavi se samo glazbom, s mužem je prije sedam godina otvorila veliki biznis!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa - 6 Viktorija Đonlić Rađa - 3 Viktorija Đonlić Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa - 1 +26 Viktorija Đonlić Rađa - 4 Celebrity Supruga Dina Rađe prisjetila se fotke u badiću stare nekoliko godina, tada se hvalila i seksi ukrasom: ''S koje si ti planete!?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene