"Goriš!"

Naša prezgodna plesačica u haljini s opasnim prorezima uputila seksi razglednicu s poznate znamenitosti!

Paula Tonković Paula Tonković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin Paula Tonković i Marco Cuccurin Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 +19 Marco Cuccurin, Paula Tonković Galerija

Paula Tonkovć pozirala je u pulskoj Areni u izazovnoj haljini koja otkriva puno gole kože.

Plesačica Paula Tonković, koju gledamo kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama", vrlo je popularna na Instagramu, gdje je prate više od 23 tisuće ljudi.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin i Paula Tonković Komentarima nema kraja Pljušte reakcije na pobjednike showa "Ples sa zvijezdama", evo što je posebno razveselilo gledatelje: "Konačno!"

Sada je svoje pratitelje počastila jednom fotografijom na kojoj nosi haljinu s opasnim prorezima koji otkrivaju puno gole kože, a pozirala je na našoj poznatoj znamenitosti.

"P(a)ula", poigrala je Paula riječima u opisu seksi razglednice iz pulske Arene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

"Goriš", "Koja ljepota", "Prezgodna", "Wow", "Ma koja diva", "Kraljica", "O, Bože, kako si prekrasna", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Paula je u ovoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" mentorica influenceru Marcu Cuccurinu, s kojim je dogurala do samog finala. Preostali finalisti su voditelj Frano Ridjan i njegova mentorica Gabrijela Pilić te glumica Daria Lorenci Flatz i njezin mentor Ivan Jarnec, a pobjednika ćemo doznati već ove nedjelje, 21. svibnja.

Paula se u prethodnim sezonama showa natjecala s Ivanom Šarićem i Filipom Vidovićem i oba je puta zauzela treće mjesto. Prošle se sezone uoči samog finala i udala za svojeg dugogodišnjeg partnera Filipa Tonkovića, a prije vjenčanja prezivala se Jeričević.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 1 Johnny Depp - 2 +25 Johnny Depp - 4 Zanimljivosti Je li moguće da zubi Johnnyja Deppa ovako izgledaju? Glumac sve ostavio u šoku i nevjerici kad se nasmijao!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus i Dino Goleš - 2 +4 Valentina Baus Celebrity Pogledajte snimku urnebesnog trenutka iz Dnevnika Nove TV koji je nekima možda promaknuo: "Našao malo vremena za razgibavanje!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene