Gledat ćemo je na Dori!

Karijeru je započela u domaćem talent showu, a zbog glazbe je napustila posao u UN-u i sada se nada odlasku na Eurosong!

Patricia Gašparini - 4 Patricia Gašparini - 4 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Patricia Gašparini - 5 Patricia Gašparini - 1 Patricia Gašparini - 7 Patricia Gašparini - 3 Patricia Gašparini - 2 Patricia Gašparini - 11 Patricia Gašparini - 12 Patricia Gašparini - 6 Patricia Gašparini - 8 Patricia Gašparini - 9 +2 Patricia Gašparini - 10 Galerija

Patricia Gašparini glazbenu karijeru započela je kao djevojčica u talent showu "Story SuperNova Juniors", a sada će se predstaviti na Dori s pjesmom "I Will Wait".

Riječanka Patricia Gašparini jedna je od 18 izvođača koja će na ovogodišnjoj Dori pokušati izboriti odlazak na Eurosong u Liverpoolu, a ona se zbog glazbenih snova odrekla posla u UN-u.

Pogledaj i ovo Eni Jurišić Bome domišljato Naša pjevačica zapjevala na Dori u petom mjesecu trudnoće, a trbuh se dosjetila vješto sakriti!

"Nakon što sam završila fakultet, 2015. godine sam se preselila u Švicarsku. Bivši dečko živi tamo i preselila sam se zbog ljubavi. Završila sam Pomorski fakultet u Rijeci, smjer logistike i menadžmenta i dobila posao pri UN-u. Dobila sam ugovor na dvije i pol godine", ispričala je Patricia za Jutarnji List.

"Imala sam dobar posao. Bilo mi je dobro, jer bila sam među najboljima u timu. K tome, radila sam s ljudima iz cijelog svijeta, od Etiopije do Francuske. To ti daje neku širinu, naučiš cijeniti druge kulture, funkcionirati s ljudima iz različitih okruženja. Mnogi se čude kada čuju da sam odlučila otići, jer život glazbenika je nesiguran", dodala je, a otkrila je ii da su je kolege s bivšeg posla podržali u toj odluci jer vjeruju u njezin uspjeh.

Patricia je glazbenu karijeru započela je s 12 godina u talent showu Nove TV "Story SuperNova Juniors" gdje je 2003. dospjela među top 10 najboljih.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗣𝗔𝗧𝗥𝗜𝗖𝗜𝗔 (@patricia.gasparini_official)

Nakon toga je sudjelovala na nizu dječjih festivala i natjecanja, na kojima je osvojila brojne nagrade. Bila je i prateći vokal Ibrici Jusiću 2008. godine, a pjevala je i u švicarskom bendu "Time Machine" s kojim je 2017. nastupila i na prestižnom Montreux Jazz Festivalu.

Danas uspješno pliva u solo vodama i dosad je objavila četiri singla, od kojih je zadnji pjesma "I Will Wait" s kojom će se 11. veljače predstaviti na Dori, a kaže da je odmalena sebe zamišljala upravo na toj pozornici.

Njezinu, ali i ostale pjesme koje će se natjecati na ovogodišnjem hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije poslušajte OVDJE.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Marie Presley - 20 Lisa Marie Presley - 19 Lisa Marie Presley - 18 Lisa Marie Presley - 17 +17 Lisa Marie Presley - 16 Celebrity Lisa Marie Presley sve je zabrinula čudnim ponašanjem tijekom posljednjeg javnog pojavljivanja, evo što je rekla prijatelju

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz - 4 Penelope Cruz - 1 Penelope Cruz - 5 Penelope Cruz - 3 +11 Penelope Cruz (Foto: AFP) Celebrity Jedna od najljepših žena svijeta golišavim fotkama u petom desetljeću začudila obožavatelje, svi se pitaju isto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene