Četverogodišnjak na zadatku

Fanovi nestašnog princa Louisa doći će na svoje: Evo kada bi se sljedeći put trebao pojaviti u javnosti, a šuška se i da ima važnu misiju

Princ Louis i Kate Middleton Princ Louis i Kate Middleton Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton s djecom Princ Louis Princ Louis, Princeza Charlotte Princ William s djecom Louis, Charlotte i Kate Middleton Louis, Charlotte i Kate Middleton Louis, Charlotte i Kate Middleton Prinčevi Louis i Charles Prinčevi Louis i Charles Kate Middleton i princ Louis +19 Princ Louis Galerija

Princ Louis trebao bi se pridružiti roditeljima, bratu i sestri na tradicionalnoj božićnoj šetnji kraljevske obitelji, a pritom bi imao i važnu misiju.

Najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton, četverogodišnji princ Louis, osvojio je simpatije javnosti svojim nestašnim ponašanjem na proslavi platinastog jubileja pokojne kraljice Elizabete II.

Pogledaj i ovo Princ William najviše zabrinjava što... Princ William godinama je naporno radio na nečemu što je sada uništeno na sličan način kao što je bilo i kod princeze Diane

Tada je na kraljevskom balkonu tijekom ceremonije Trooping The Color radio grimase, zijevao i stalno zapričavao kraljicu, a njegove fotografije obišle su cijeli svijet.

"Svi smo se proveli nevjerojatno, posebno Louis", napisali su tada njegovi roditelji na svojemu službenom Instagramu. Otada ga više nisu vodili sa sobom u službene izlaske, preskočio je i kraljičin sprovod, no sada se doznalo kada bi se moglo dogoditi njegovo sljedeće službeno pojavljivanje u javnosti.

Louis bi se trebao pridružiti svojim roditeljima, bratu princu Georgeu i sestri princezi Charlotte na tradicionalnoj kraljevskoj obiteljskoj šetnji u Sandringhamu, piše The Mirror.

Konačna odluka o njegovu pojavljivanju ipak neće biti donesena do posljednjeg dana, a izvor navodi kako se iz palače nadaju da će Louis svojom pojavom zabaviti javnost i malo im skrenuti pozornost s prašine koju je podigao dokumentarac "Harry i Meghan".

Poznato je i da će kralj Charles III. u Sandringhamu održati svoj prvi blagdanski govor, a očekuje se da će u njemu spomenuti i princa Harryja i Meghan Markle, no oni se ne bi trebali pojaviti.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec Ekipa filma Garbura Film Mare - Marija Škaričić i Goran Navojec - 4 Goran Navojec +5 Goran Navojec Celebrity Gorana Navojca nije baš lako prepoznati nakon iznenadne promjene, a uhvaćen je i u rijetkom izlasku s dugogodišnjom djevojkom

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Davidović, MasterChef Lucija Davidović, MasterChef Lucija Davidović, MasterChef - 1 Lucija Davidović, MasterChef - 2 +29 Lucija Davidović, MasterChef - 3 Celebrity Dogurala je puno dalje od svojih očekivanja, a zanimljivo je kako je došla u MasterChef: "Iznenadio me poziv i nisam mogla odbiti"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene