iskreno progovorio

Mladen Grdović prvi put o razvodu od svoje Brankice nakon što je tvrdio da su se pomirili: "I dalje je dio mog života, iako..."

Mladen i Brankca Grdović Mladen i Brankca Grdović Dino Stanin/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen i Brankca Grdović Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 3 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 2 +5 Mladen Grdović Galerija

Mladen Grdović službeno se razveo od supruge Brankice prije dvije godine, a sada je prvi put progovorio o razvodu.

Pjevač Mladen Grdović više je puta prekidao i mirio se sa suprugom Brankicom, no njihov brak službeno je okončan prije dvije godine.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) ponovno zajedno Mladen Grdović dijamantnim prstenom tražio oprost od svoje Brankice, ljubavi su odlučili dati još jednu šansu

Iako je on ranije ove godine tijekom gostovanja na Anteni Zadar tvrdio da su se pomirili i da mu je ona sve oprostila, sada je iskreno progovorio o razvodu i potvrdio da više nisu skupa.

"Sve je fenomenalno. Brankica i ja u dobrim smo odnosima. Ona živi kod svojih, ja sam u svojoj kući u Arbanasima. Ona je i dalje dio mog života iako više nismo zajedno", kratko je kazao je Grdović za Slobodnu Dalmaciju.

Brankica i Mladen vjenčali su se 1996. godine u Las Vegasu, a na vjenčanju im je bilo 20-ak gostiju i pjevaču je kum bio slavni košarkaš.

"Stojko Vranjković igrao je u NBA-u, bili smo kod njega gosti. Rekao je: 'Vi se morate ženiti, dva mjeseca ste tu!' I tako smo se Branka i ja odlučili vjenčati u Las Vegasu. Vjenčali smo se u općini", ispričao je Grdović za IN magazin.

Pjevač je posljednjih dana u fokusu javnosti zbog tužbe koju je podigao protiv svoje izvanbračne kćeri Sare.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 3 +14 Tara Thaller - 2 Celebrity Rijedak izlazak jedne od najljepših Hrvatica s mužem, vjenčali su se u tajnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Josip Ivančić - 7 In Magazin: Josip Ivančić - 2 In Magazin: Josip Ivančić - 3 In Magazin: Josip Ivančić - 4 +9 In Magazin: Josip Ivančić - 5 inMagazin Zaljubili su se u showu ''Farma'', a i poslije 12 godina ludo se vole: ''Drugi mogu pričati što hoće''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene