a tužbu je dobio

Mladen Grdović zbog novca tužio svoju kćer jedinicu: "Viđena je kako ljetos radi kao konobarica"

Mladen Grdović Mladen Grdović Miranda Cikotic/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović In Magazin: Mladen Grdović - 6 Mladen Grdović - 1 In Magazin: Mladen Grdović - 3 In Magazin: Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović +12 Mladen Grdović Galerija

Mladen Grdović na sudu je uspio dokazati da nema dovoljno novca za uzdržavanje kćeri Sare i smanjili su mu iznos alimentacije.

Mladen Grdović (64), jedan od naših najtraženijih pjevača, odlučio je tužiti vlastitu kćer za alimentaciju.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović svi prasnuli u smijeh Osvanuo urnebesan video Mladena Grdovića, pogledajte kako je prepričao ekipi svoj susret s prometnom policijom!

Uspio je dokazati da zarađuje premalo, pa je njegova kći jedinica Sara, koju je dobio u izvanbračnoj aferi, ostala bez velikog dijela novca koji je primala mjesečno, piše 24 sata.

"Umjesto iznosa od 3750 kuna, koji je bio utvrđen na sudu u Zadru od 14. svibnja 2019. godine, doprinosi iznos od 1000 kuna počevši od 10. listopada 2021. godine i nadalje dok za to budu postojali zakonski uvjeti, uz zateznu kamatu tekuću od dospijeća svakog pojedinog novčanog iznosa 10-og u mjesecu pa do isplate, sve u roku od 15 dana", dio je presude zadarskog suda koja je krajem listopada objavljena na e-Oglasnoj ploči.

Grdović je podnio tužbu za smanjenje uzdržavanja nakon što je njegova kći u svibnju postala punoljetna te je po svojem odvjetniku poručio da joj je dovoljno 1000 kuna mjesečno jer on nema više novca zbog prijevremene starosne mirovine od 2895 kuna, u koju je otišao 2020. godine.

"Viđena je kako ljetos radi kao konobarica", kazao je Grdović za kćer na sudu, tvrdeći i da zbog koronavirusa nije nastupao i da je narušenog zdravlja, kao i da je zbog brakorazvodne parnice s bivšom suprugom Brankom ostao bez dobrog dijela svoje imovine koju je stekao tijekom više od 40 godina karijere.

Sud u Zadru prihvatio je Grdovićeve dokaze iako je do listopada ove godine odradio više od 20 nastupa, i to od Sovića do Toronta, objavo je 24 sata.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelica Boto - 5 Jelica Boto - 4 Jelica Boto - 3 Jelica Boto - 8 +4 Jelica Boto - 1 Celebrity Ispala je iz MasterChefa zbog svojeg najboljeg jela, a evo kako govori o showu sad kad ga je napustila!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Theo James Theo James - 1 Theo James - 1 Theo James - 2 +5 Theo James - 4 Preporuke Zgodni glumac izazvao nevjericu scenama u kojima je potpuno gol: "Sigurno je umjetno, ne može biti ovoliko!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene