Je li mu žao?

Grdović se napokon oglasio o tužbi protiv kćerke, evo kako je objasnio cijelu situaciju i odnos s njom

Mladen Grdović Mladen Grdović Milan Sabic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 3 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 2 +22 Mladen Grdović - 1 Galerija

Mladen Grdović posljednjih je dana punio medijske stupce nakon govora o za plaćanju alimentacije, a sad se i on otvorio o ovoj temi.

Pjevač Mladen Grdović proteklih je dana punio medijske stupce zbog odnosa sa svojom kćerkom Sarom.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

Naime, pjevač je odlučio tužiti svoju kćer zbog plaćanja alimentacije te je uspio dokazati da zarađuje premalo i da će ona zbog toga dobivati manju alimentaciju.

Iako se suzdržavao od komentara, Mladen se sada za zadarnews.hr otvorio i rekao što misli o cjelokupnoj situaciji.

''Jako su me pogodile medijske objave posljednjih dana u kojima sam optužen da sam tužio vlastitu kćerku. Tužba je podnesena kako bi se smanjila alimentacija jer je moja kćerka punoljetna osoba kojoj nikad ništa nije falilo u životu od strane njenog oca, odnosno mene. Tu sam i dalje za nju i uvijek ću biti'', rekao je.

''Odnos mene i moje kćerke je naša privatna stvar i u to se mediji ne bi trebali miješati. Želim da se moja kćerka zaposli i da postane neovisna osoba jer je punoljetna. Osobno sam sa 16 godina odlazio autobusom pjevati od Dubrovnika do Istre, a u kesici sam od majke dobio sendvič i sok i to mi je bilo dovoljno. To su bili moji počeci. Napisao sam veliki broj pjesama u posljednjih 40 godina koje su srasle s narodom koji je prepoznao mene kao kantautora, pjevača i osobu.''

''Mojoj kćerki Sari nikad ništa neće faliti dok sam živ i to ona dobro zna. Do njene punoljetnosti sam je sam odgajao svojim glasom i nikad joj ništa nije falilo. Ona zna moje i njezine osjećaje. Ni dan danas joj ništa ne fali, a medije bih zamolio da budu malo osjećajniji jer se radi isključivo o odnosu oca i kćerke'', zaključio je za zadarnews.hr.

Podsjetimo, Grdović je podnio tužbu za smanjenje uzdržavanja nakon što je njegova kći u svibnju postala punoljetna te je po svojem odvjetniku poručio da joj je dovoljno 1000 kuna mjesečno jer on nema više novca zbog prijevremene starosne mirovine od 2895 kuna, u koju je otišao 2020. godine.

"Viđena je kako ljetos radi kao konobarica", kazao je Grdović za kćer na sudu, tvrdeći i da zbog koronavirusa nije nastupao i da je narušenog zdravlja, kao i da je zbog brakorazvodne parnice s bivšom suprugom Brankom ostao bez dobrog dijela svoje imovine koju je stekao tijekom više od 40 godina karijere.

Sud u Zadru prihvatio je Grdovićeve dokaze iako je do listopada ove godine odradio više od 20 nastupa, i to od Sovića do Toronta, objavo je 24 sata.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Koprivnici Severina u Koprivnici - 4 Severina u Koprivnici - 2 Severina u Koprivnici - 1 +34 Severina u Koprivnici - 4 Celebrity Severina u čast grada Koprivnice napravila feštu pa publici priredila zavodljiv spektakl na pozornici!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 3 +1 Doris Pinčić - 2 Celebrity Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene