a izgleda upola mlađe

Teško je povjerovati da ovu ženu krasi titula bake, bivša supruga miljenika žena i sama se šali na taj račun!

Michelle Hunziker Michelle Hunziker Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker Michelle Hunziker Michelle Hunziker Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 Michelle Hunziker - 3 Michelle Hunziker - 4 Michelle Hunziker - 2 Michelle Hunziker (Foto: Getty Images) Michelle Hunziker - 1 +8 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 3 Galerija

Michelle Hunziker u 47. godini postala je baka, nakon što je njezina kći koju je dobila s Erosom Ramazottijem rodila sina.

Slavna švicarska voditeljica i manekenka Michelle Hunziker u 47. je godini postala baka, o čemu se na šaljiv način oglasila na društvenim mrežama. 

Pogledaj i ovo Michelle Hunziker Zvuči nevjerojatno! Muškarca kojeg su žene obožavale ostavila je zbog bizarnog razloga: ''Zatezali su mi omču oko vrata sve više, sve dok ti ne isperu mozak''

Michelle je u pričama na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju svoje majke Ineke, koja je pak postala prabaka, kako drži novorođenče u naručju.

''Ajmo to, Ineke je i dalje svima baka, a ja ću biti mama! U redu?" napisala je švicarska voditeljica uz emotikone srca i osmijeh, šaleći se na svoj račun.

Michelle je postala baka nakon što je njezina 26-godišnja kći Aurora rodila sina Cesara, a uz nju ima još dvije kćeri, devetogodišnju Sole i sedmogodišnju Celeste. 

Voditeljica je poznata po propalom braku s talijanskim pjevačem Erosom Ramazzottijem, s kojim je i dobila Auroru, a kojoj je on i posvetio svoju kultnu pjesmu "L'aurore", dok je za Michelle napisao hit "Più bella cosa".

Danas su u dobrim odnosima, a Eros je nakon razvoda pronašao utjehu u 25 godina mlađoj manekenki Marici Pellegrinelli, s kojom se oženio nakon pet godina veze 2014., no razveli su se 2019. godine. Zajedno su dobili dvoje djece, sina Enza i kćer Emiliju.

Michelle se 2014. godine udala za poduzetnika Tomasa Trussardija, s kojim je dobila kćeri Sole i Celeste, no i oni su ove godine okončali svoj brak.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 3 +16 Joško Čagalj i supruga Ana - 2 Celebrity Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 +25 Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Celebrity Supruga Marka Livaje pokazala malo gole kože i ukrala sve poglede, a hrabar je bio i njezin odabir obuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene