Nemaju simptome

Korona na Euroviziji: Pozitivan test kod članova portugalske delegacije, smješteni su u karantenu i zna se daljnji protokol!

Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 3 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 3 Youtube 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 3 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 9 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 4 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 7 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 1 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 2 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 5 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 6 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 8 Maro - Portugal Eurovizija 2022 - 10 +1 Mia Dimšić Galerija

Korona virus uspio je probiti u pripreme za Euroviziju, a pozitivna je članica portugalske grupe koja će ostatak boravka u Italiji provesti u karanteni.

S obzirom da pandemija korona virusa još nije završila, i ovogodišnje natjecanje za pjesmu Eurovizije organizirano je prema epidemiološkim mjerama, a korona je navodno sustigla jednu od natjecateljica.

Pogledaj i ovo Mia Dimšić pogledajte popis finalista Kakva šteta! Mia Dimšić nije prošla u finale Eurosonga, no komentari na njezin nastup su posve druga priča

Pjevačica koja bi trebala predstavljati Portugal pod umjetničkim imenom Maro pokazala se pozitivna na rutinskom testu u Torinu, a pjevačica se osjeća dobro i ne pokazuje simptome.

Ostali članovi njezine delegacije također su pristupili PCR testu te su vraćeni u hotel i smješteni u izolaciju, a za ostale natjecatelje definirano je da nose maske prilikom kretanja prostorima za pripreme i održavanje Eurovizije.

Prema Protokolu o zdravlju i sigurnosti koji je na snazi za Pjesmu Eurovizije 2022., ostatak delegacije nije obvezan ući u izolaciju ili karantenu, ali, u skladu s talijanskim zakonom, mora nositi FFP2 maske cijelo vrijeme unutar i izvan mjesta održavanja.

Iako su na službenoj stranici Eurovizije prvo napisali da je ''ona'' pozitivna, sada su to promijenili u ''oni'' pa se sada nagađa da je pozitivno i više članova portugalske delegacije, piše Eurovision Wold stranica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Portugal bi trebao nastupati u prvoj polufinalnoj večeri 10. svibnja, baš kad i naša Mia, a hoće li Portugal nastupiti i kada bi se to trebalo dogoditi saznat će se u sljedećim službenim priopćenjima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 4 +1 Bella Hadid - 1 Celebrity Nikad golišavije izdanje jedne od najljepših žena svijeta: Preskočila je odjeću i za izlazak obukla samo seksi donje rublje

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 3 +5 Mia Dimšić Celebrity Pogledajte kako je Mia Dimšić odradila prvu probu u Torinu, reakcije fanova Eurosonga su podijeljene

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene