Slavne sestre nekoć

'Zla sestra ošišala mi je šiške, a zla nas je majka ovako obukla!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sestre su i kao male bile nerazdvojne.

Slavna Kim Kardashian objavila je fotografiju na kojoj, kao mala djevojčica, pozira sa svojim sestrama Khloe i Kourtney. Iako cijeli svijet muči kada i gdje će se slavna diva udati za repera Kanye Westa, ona i dalje svoje obožavatelje na dnevnoj bazi uveseljava svojim fotografijama iz privatnog života.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

'Zla sestra ošišala mi je šiške, a zla nas je majka ovako obukla!', napisala je Kim u opisu fotografije koju je objavila.

Do slavnog vjenčanja ostalo je još samo tjedan dana, a još ništa nije sto posto sigurno. Inače brbljava Kim, kada je vjenčanje u pitanju šuti kao zalivena.

Procurili detalji najiščekivanijeg vjenčanja!

U siječnju ove godine Kim Kardashian rekla je slavnom voditelju Jimmyju Kimmelu da će se vjenčanje održati u Parizu. No, najnovije glasine kažu da će vjenčanje biti održano na čak dvije europske lokacije.

'Gosti na vjenčanju Kim i Kanye Westa prvo će prisustvovati pred svadbenoj večeri u Parizu nakon čega će privatnim avionom otići u Firencu na svadbenu ceremoniju', rekao je izvor.

Nagađanja o tome kako će izgledati vjenčanje ne prestaju pa tako mediji pišu da su mladenci na mjestu vjenčanja dali izgraditi repliku balkona na kojem su princ William i vojvotkinja Catherine izmijenili prvi bračni poljubac, no Kim i Kanyje to opovrgavaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene