Na dobrotvornoj večeri

Blistava kao i uvijek: Čipkana haljina za vitko tijelo vojvotkinje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton izgledala je zapanjujuće, kao i uvijek, u maloj crnoj haljini na godišnjoj dobrotvornoj večeri Sports Aida u Londonu.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton uparila je čipkastu haljinu s cipelama Jimmy Choo i jarko crvenim clutchom za dobrotvornu večeru SportsAida u Londonu. Bila je to dobitna kombinacija za vojvotkinju od Cambridgea koja je upoznala i troje najmlađih članova udruge SportsAid. Nekoliko sretnika upoznalo je britansku miljenicu, dok princ William nije bio u njezinoj pratnji.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Kate čuvala bebu, a princ zasjenio i glazbene zvijezde!

Middleton je već neko vrijeme pokroviteljica udruge Sports Aid, a njezino pojavljivanje na jednom od treninga u listopadu izazvalo je pravu pomutnju. Novopečena mama, inače velika ljubiteljica sporta, i sama je zaigrala odbojku u Olimpijskom parku kraljice Elizabete u Londonu te pritom pokazala svoj savršeno ravan trbuh samo nekoliko mjeseci nakon prooda. 'Ovo nije običan dan... upoznati kraljevsku visost, Vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton - koja nevjerojatna prilika!', napisala je na Twitteru Hayley Connor, trenerica badmintona u SportsAidu.

Middleton je službena pokroviteljica još 8 drugih dobrotvornih organizacija, uključujući i '100 Women in Hedge Funds Philanthropic Initiatives', 'Action on Addiction', 'East Anglia Children's Hospices', National Portrait Gallery, Natural History Museum, The Royal Foundation of the Duke and Duchess of Cambridge and Prince Harry i druge.

Vojvotkinja Kate Middleton propustila je zabavu u Kensingtonskoj palači na kojoj su nastupili Bon Jovi i Taylor Swift, jer je ostala čuvati četveromjesečnog Georgea. Izgelda ako je ovoga puta ta dužnost dopala princa Williama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene