Skandal 90-ih!

Tad najpopularniju ženu svijeta osvojio je na čaroban način, a onda se saznalo da je susret namjestio i platio

Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Claudia Schiffer - 1 Claudia Schiffer - 4 Claudia Schiffer (Foto: AFP) Claudia Schiffer (Foto: AFP) Claudia Schiffer i Matthew Vaughn (Foto: AFP) Claudia Schiffer i Matthew Vaughn (Foto: AFP) +0 Claudia Schiffer i Matthew Vaughn (Foto: AFP) Galerija

Claudia Schiffer jedan je od najpoznatijih supermodela u povijesti, dok je David Copperfield bio mađioničarska zvijezda.

Zanosna plavuša iz njemačkog Rheinburga danas ima 48 godina.

Pogledaj i ovo Helen Mirren (Foto: Profimedia) Baš je bilo nezgoda! Puno golih stražnjica, padovi i bezobrazni fotografi: Ovako izgleda neglamurozna strana najprestižnijeg filmskog festivala

Radi se o Claudiji Schiffer, jednom od najuspješnijih supermodela na svijetu koja je svjetskim pistama i naslovnicama žarila i palila 90-ih godina prošloga stoljeća.

Ipak, Njemica i danas oduzima dah gdje god se pojavi, a upravo je tako bila i u Cannesu u kojem se pojavila u zanimljivoj haljini u duginim bojama te pokazala kako je i dalje lijepa i njegovana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Upravo nas je to podsjetilo na njezine modne početke zajedno s još nekim supermodelima tog doba, kao što su Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista i Christy Turlington, koje su bile toliko zaposlene da je upravo u to vrijeme nastala legendarna Lindina izjava: "Ne ustajem iz kreveta za manje od 10 tisuća dolara dnevno!"

Claudia je s druge strane uvijek bila umjerena u svojim izjavama, a slavni časopis Forbes njezino bogatstvo procjenjuje na 38 milijuna funti. I što se tiče njezinog privatnog života, on je uvijek bio nekako miran i bez skandala.

Od 2002. godine udana je za američkog filmskog producenta Matthewa Vaughna s kojim ima i troje djece, sina Caspara i kćerkice Clementine i Cosimu Violet. Ipak, zbog svoje je planetarne popularnosti neko vrijeme imala problema s progoniteljima, a u nekim slučajevima trebala ju je štititi i policija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

No, Claudia je poznata i po vezi s mađioničarem Davidom Copperfieldom s kojim je provela ukupno 5 godina, od 1994. do 1999. godine. Bivši par prvi put se sreo 1993. godine na jednoj od njegovih predstava u Berlinu kada ju je pozvao na pozornicu da bude dio jedne od njegovih točaka. Ona je show došla pogledati s obitelji, a nakon što je sišao s pozornice, David ju je pozvao na večeru. Obzirom da su u to doba oboje bili velike zvijezde, njihov je romansa izazvala veliki interes javnosti.

Sedam mjeseci poslije Copperfield joj je darovao zaručnički prsten vrijedan 4,5 milijuna dolara, no do oltara nikada nisu došli. Neposredno prije prekida izbio je skandal kada je jedan francuski časopis priložio dokument iz kojeg je bilo jasno kako je njihova veza dobro osmišljen posao kojeg se sjetio njezin menadžer. U dokumentu su, među ostalim, bili navedeni svi detalji njihovog upoznavanja na njegovom nastupu, a Claudia je tu večer organizirano stigla iz Pariza te za to dobila honorar od 20 tisuća dolara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Copperfield (@d_copperfield) on

Na raspolaganju je imala automobil, tjelohranitelja i najbolji hotel, a sve što je trebala napraviti jest pojaviti se u dvorani u 21 sat. I njezina majka kasnije je priznala postojanje takvog ugovora, no istaknula je kako se među parom na kraju rodila prava ljubav. Ubrzo nakon otkrića Paris Matcha veza između Davida Copperfielda i Claudije Schiffer potiho je prekinuta, a ona se povukla iz javnosti. Claudia je u njihovim zajedničkim godinama itekako pridonijela njegovoj sve većoj popularnosti, no nakon izbijanja skandala, više nitko nije sa sigurnošću mogao tvrditi što se tu doista događalo.

David je od 2006. godine u vezi s 28 godina mlađom manekenkom Chloe Gosselin koja je 2010. godine rodila njihovu kći Sky. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: Getty) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) +7 Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Celebrity Odrasla je u teškom siromaštvu, danas ima milijune, a bivši muž zbog njezine je bešćutnosti završio na liječenju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene