Prošla kroz dug oporavak

Naša glumica je težak period ostavila iza sebe, a nakon borbe za život dugo se klonila javnosti!

Ivana Roščić Ivana Roščić Josip Moler/Cropix 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Roščić - 2 Ivana Roščić - 1 Ivana Roščić - 3 Ivana Roščić - 9 Ivana Roščić - 6 Ivana Roščić - 5 Ivana Roščić - 4 Ivana Roščić - 2 Ivana Roščić - 1 In Magazin: Ivana Roščić - 6 +25 In Magazin: Ivana Roščić - 4 Galerija

Ivana Roščić nasmijana je prošetala zagrebačkom špicom gdje su primijetili slučajni prolaznici, ali i fotografi.

Naša uspješna filmska i kazališna glumica Ivana Roščić uživala je u šetnji zagrebačkim ulicama, gdje su je dobro raspoloženu primijetili i fotografi koji su se tamo zatekli.

45-godišnja Ivana ih je pozdravila sa smiješkom, a u zanimljivom i trendi izdanju ukrala je i poglede slučajnih prolaznika.

Iza Ivane je težak period kada je prije dvije godine završila na operaciji koja joj je spasila život, a nakon što joj je prsnula anuerizma na mozgu. Dobitnica Zlatne arene od tada je prošla kroz dugi oporavak i vratila se na posao u svoje matično kazalište Gavella.

Pogledaji ovo Ivana Roščić Celebrity Naša lijepa glumica za rijetki izlazak odabrala je riskantni dekolte, a nakon dramatične borbe za život kloni se javnosti

''Izlazak pred publiku aposlutno nije lagan, pogotovo premijera, generalna, i kad se skupi jako puno ljudi. Uvijek je to neka vrsta stresa barem za mene. I cijelo vrijeme si stavljam u glavu sasvim ti je dobro, dobro si, zdrava si'', izjavila je u jednom od svojih posljednjih intervjua za IN Magazin.

Pogledaji ovo Ivana Roščić inMagazin Iza naše glumice brojna su postignuća, ali i strašan životni trenutak: ''Hitno sam operirana, oporavak iziskuje svoje''

Ivana ni u jednom trenutku nije dvojila javno reći što joj se dogodilo.

''Znači prije dvije godine sam imala izljev krvi u mozak, prilikom prsnuća aneurizme, za koju nisam ni znala da ju imam, hitno sam operirana, oporavak iziskuje svoje. Znaš ja uvijek naglašavam da sam imala sreću, u tome svemu ali da je bio šok za mene za moju cijelu obitelj i prijatelje, apsolutno. I sami znamo koliko je važna prevencija i prepoznati simptome na vrijeme je ključno i bitno, ovo je isto vrsta moždanog udara. I upravo zato što ni sama nisam znala, prije sam odlučila javno progovoriti o tome, jer na taj način osvještavamo potencijalne rizike, simptome, i ako reagiramo na vrijeme spasiti bez većih posljedica'', zaključila je Ivana.

U svemu su joj velika podrška bili suprug Marko, obitelj i prijatelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan i Josipa Perišić Proslava rođendan sina Ivana Perišića Proslava rođendan sina Ivana Perišića Ivan i Josipa Perišić +25 Ivan i Josipa Perišić - 7 Zanimljivosti Ivan Perišić podijelio dio atmosfere obiteljskog slavlja, sve je bilo ispunjeno preslatkim detaljima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 8 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 6 +26 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene