žene presretne

Idris Elba izvisio? Procurila informacija da će novi James Bond biti ljepotan koji fascinira privatnim životom i brojnim tetovažama

Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) +0 Tom Hardy (Foto: Getty) Galerija

Tom Hardy je, prema pisanju britanskih medija, oduševio producente na audiciji u lipnju.

Već se neko vrijeme nagađa tko će dobiti ulogu Jamesa Bonda nakon britanskog glumca Daniela Craiga

Pogledaj i ovo showbuzz Posebno izdanje! Kate Middleton ukrala show na premijeri novog Bonda i bacila ostale u drugi plan, svi se slažu da nikada nije bila ljepša!

Šuškalo se kako će to biti sigurno Idris Elba, no prema pisanju britanskog Daily Maila tu čast će dobiti Tom Hardy (43) i tako postati 10. osoba koja je utjelovila tajnog agenta 007. Kako piše, Hardy je odradio spektakularnu audiciju u lipnju i oduševio producente te su odlučili kako je savršen za lik Bonda. 

Daily Mail otkriva da će ta informacija službeno biti objavljena u studenom ove godine nakon premijere filma "No Time To Die" koji je peti i posljednji Craigu. Tomove obožavateljice je oduševila ova vijest, a glumac je najpoznatiji po ulogama u filmskim hitovima "Pobješnjeli Max: Divlja cesta", Venom", Inception", "Vitez tame: Povratak" te seriji "Taboo" koja je žene oduševila zbog njegovih golišavih scena. 

Dok neki slave zbog šuškanja da je on novi Bond, drugi koji su navijali za Elbu negoduju. Inače, Hardy, koji se često nalazi na listama najseksepilnijih muškaraca ima troje djece, no javnost samo jednom od njih zna ime. Tom ima sina Louisa Thomasa (11) s bivšom djevojkom, direktoricom casting Rachael Speed.

Glumac sa suprugom, kolegicom Charlotte Riley (38), kojom se oženio 2014., ima dvoje djece. Kako su pisali strani mediji, supružnici su prvo zajedničko dijete dobili u listopadu 2015., no nije poznat ni spol ni ime, a drugo, za koje tvrde da je sin po imenu Forrest, u siječnju 2019.

Prema Daily Mailu, Tom i Charlotte tako su nazvali dijete jer obožavaju film “Forrest Gump”, u kojem istoimenog glavnog lika tumači Tom Hanks. Glasnogovornik para nikad nije potvrdio tu informaciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 💯th Birthday Captain Tom Moore 🇬🇧 ❤️🌈 for tomorrow . Thankyou for your continued love, support and service to your community and all of us. You are an inspiration.

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Inače, Hardy i Riley 2018. preselili su se na selo u Engleskoj kako bi imali više privatnosti. Glumac je svojedobno otkrio kako se ponaša jako zaštitnički kada je riječ o njegovoj djeci i da će učiniti sve da bi ona bila sigurna. “Ako netko pokuša fotografirati moju djecu, spreman sam na sve. Uzet ću mu fotoaparat i razbiti ih oboje”, upozorio je glumac.

Objasnio je kako shvaća da se ističe dok hoda po Londonu i može istrpjeti kada samo njega ljudi slikaju mobitelom, no fotografiranje njegove djece nikako ne dolazi u obzir. Hardy se upravo zbog manjka privatnosti odlučio više posvetiti filmskoj produkciji i manje glumiti.

Svojedobno je imao i problema s obožavateljicom koja ga je pratila, a osim što fascinira javnost obiteljskim životom, to čini i brojnim tetovažama. Ima ih 30, a svaka ima posebno značenje. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene