prava drama

Kraj ljubavi jednog od najljepših parova: Prije godinu dana dobili su dijete, a prekinuli su nakon teških optužbi njezine mame

Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Galerija

Gigi Hadid i Zayn Malik prekinuli su malo više od godinu dana nakon što je na svijet došla njihova kći Khai, a kraju veze navodno su kumovale teške optužbe njezine mame Yolande.

Manekenka Gigi Hadid i pjevač Zayn Malik više nisu par, piše People.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Objavili i fotografije Sreći pjevača i poznate manekenke nema kraja, dirljivim objavama otkrili da su postali roditelji

Prekinuli su nakon što su u javnost procurile optužbe njezine majke, bivšeg modela Yolande Hadid, koja tvrdi da ju je pjevač udario i navodno razmišlja o tome da ga prijavi policiji.

Par je prije malo više od godinu dana dobio kći Khai, a izvor blizak obitelji Hadid, koji je potvrdio njihov prekid, kazao je i kako će se nastaviti zajedno brinuti o kćeri.

"Gigi je fokusirana samo na Khai i moli za privatnost tijekom ovog vremena", kazao je za People manekenkin glasnogovornik.

I Malik je izdao službenu izjavu u kojoj je porekao optužbe Gigine mame.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

"Čvrsto poričem da sam udario Yolandu Hadid i zbog dobrobiti svoje kćeri odbijam više davati izjave o tome. Nadam se da će Yolanda razmisliti o svojim lažnim optužbama i pokušati riješiti ove obiteljske probleme u privatnosti", poručio je pjevač.

Gigi i Zayn započeli su svoju romansu 2015. godine, no 2018. su prekinuli. Na Valentinovo 2020. godine otkrili su da su se pomirili, a nedugo zatim pojavila se vijest da će postati roditelji.

Zayn se, inače, proslavio u britanskom showu "X Factor" 2010. godine, nakon čega je postao član popularnog boy-benda One Direction, a 2015. je započeo solo karijeru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene