sjećate se njih?

Evo zašto su vam poznati predstavnici Finske na ovogodišnjem Eurosongu, njihov zarazni hit pjevušimo već 20 godina!

The Rasmus - 1 The Rasmus - 1 Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju The Rasmus - 1 The Rasmus - 2 +0 The Rasmus - 3 Galerija

The Rasmus su se proslavili hitom "In the shadows" prije 20 godina, a na ovogodišnjem Eurosongu predstavljaju Finsku s pjesmom "Jezebel".

Drugu polufinalnu večer Eurosonga u Torinu otvorili su predstavnici Finske The Rasmus s pjesmom "Jezebel".

Pogledaj i ovo Severina "Dolazim u Glibovac" Severina se prisjetila svojeg nastupa na Eurosongu prije 16 godina, pa jasno dala do znanja za koga sada navija

Energičnim nastupom postavili su ljestvicu visoko na samom početku večeri, a pjevač Lauri Ylönen dodatno je zapalio atmosferu kada je skinuo majicu.

"Jezebel je biblijska smutljivica koja je radila sve na svoj način te nije marila što uzburkava vode gdje god da se pojavi. Htjeli smo je predstaviti u novom svjetlu i na naš način", komentirali su iz benda o pjesmi.

A ako su vam momci iz benda se učinili poznatima, onda se sigurno sjećate njihovog zaraznog hita s kojim su 2003. godine pokorili svijet, a pjevuši se i danas.

Radi se o pjesmi "In the shadows" koja na digitalnim servisima ima preko 100 milijuna streamova i koja im je osigurala status jednog od najpopularnijih finskih bendova u svijetu.

The Rasmus je nastao prije 30 godina, a uz Laurija ga čine još i basist Eero Heinonen, gitarist Aki Hakalau te gitaristica Emppu Suhonen, koja je im pridružila uoči Eurosonga.

Frontmen je zbog svoje zanimljive frizure i šminke svakako najupečatljiviji član benda, a iznenađujuće je koliko se malo promijenio u zadnjih 20 godina.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 3 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 5 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 1 +10 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity Neutješna Nikolina Pišek oprostila se od svojeg Vidoja, objavila je njihovu zajedničku fotografiju i nekoliko emotivnih rečenica

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Goransson Melina Goransson - 1 Melina Goransson - 3 Melina Goransson - 2 +13 Melina Goransson - 9 Celebrity Zbog načina na koji zarađuje za život prozvali su je internetskom senzacijom, a na Instagramu je prati gotovo 300 tisuća ljudi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene