Sretno im danas!

Djevojke iz Hurricanea poslale poseban pozdrav samo za Novu TV, a obratile su se i Albini, evo koja je njihova poruka!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Hurricane - 1 Grupa Hurricane - 2 Grupa Hurricane - 2 Grupa Hurricane - 1 Grupa Hurricane - 4 +0 Grupa Hurricane - 3 Galerija

Djevojke iz benda Hurricane poslale su veliki pozdrav gledateljima Nove TV, ali i osvrnule se na našu predstavnicu Albinu Grčić kojoj su također uputile specijalnu poruku.

Članice grupe Hurricane, koje u finalu Eurosonga u Rotterdamu predstavljaju Srbiju s pjesmom "Loco Loco", poslale su poseban pozdrav gledateljima Nove TV. 

Pogledaj i ovo Hrvatska na Eurosongu Koja vam je omiljena? Prisjetili smo se 10 naših najbolje plasiranih pjesama na Eurosongu, "Mama ŠČ!" nije jedna od njih!

"Veliki pozdrav za Novu TV i sve gledatelje iz Hrvatske", rekle su atraktivne djevojke. Zahvalile su se na podršci i istaknule da se nadaju da će im Hrvati dati potporu svojim glasovima i u finalu. 

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić uputile su i specijalnu poruku za Albinu Grčić koja se unatoč odličnom nastupu s pjesmom "Tick-Tock" nije uspjela plasirati u finale. 

U videu saznajte što su sve rekle djevojke iz grupe Hurricane. 

Inače, i Albina se oglasila u objavi na Instagram storyju pozvala sve svoje pratitelje da glasuju za atraktivne Srpkinje. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) +5 Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Nekad i sad Chandler zabrinuo otužnom pojavom, a svi komentiraju i nekad zgodnog Joeyja, evo koliko je ostalo od imidža velikog zavodnika!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene