Obožavateljice tuguju

Chandler zabrinuo otužnom pojavom, a svi komentiraju i nekad zgodnog Joeyja, evo koliko je ostalo od imidža velikog zavodnika!

Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) +0 Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Galerija

Matt LeBlanc pojavit će se s Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisom Kudrow, Matthewom Perryjem i Davidom Schwimmerom u specijalnoj epizodi legendarnih "Prijatelja" koja ga je i vinula u zvjezdano nebo prije više od 20 godina.

Tek nekoliko dana dijeli nas od emitiranja specijala koji je snimila ekipa legendarne serije "Prijatelji" i to je vijest oko koje se ne stišava prašina, a pogotovo nakon što je objavljen trailer za istu koji je kod mnogih probudio nostalgiju.

Pogledaj i ovo Matt LeBlanc To mu je bilo najvažnije Joey se nakon "Prijatelja" povukao iz javnosti zbog mračne priče, a odrekao se slave zbog osobe koju i danas krije od svih!

Od emitiranja posljednje sezone serije prošlo je 17 godina i nitko zapravo ne prestaje pričati o tome koliko su se neki glumci promijenili tijekom tog razdoblja. Najviše reakcija izazvao je Matthew Perry koji je bio utjelovio omiljenog nam Chandlera Binga, a koji je u najavnom videu sve zabrinuo svojim izgledom i ponašanjem, a koje je rezultat dugogodišnje ovisnosti o drogama, lijekovima i alkoholu.

Mnogima je za oko zapeo i 53-godišnji Matt LeBlanc, koji je u seriji glumio glavnog zavodnika Joeyja Tribianija i svojom pojavom mamio uzdahe gledateljica ored malim ekranima diljem svijeta. No osim što je Matthew sve zabrinuo, Matt je mnoge razočarao i pomalo rastužio jer od njegova nekadašnjeg izgleda je malo toga ostalo.

Naime, s godinama je prikupio višak kilograma, crna kosa u potpunosti mu je posijedila, a često smo ga imali prilike vidjeti i sa sijedom bradom u opuštenim izdanjima.

Matt je prije dvije godine napustio emisiju BBC-ja "Top Gear" u kojoj se našao u ulozi voditelja od 2016. godin, a kao glavni razlog naveo je kako su ga snimanja previše udaljila od prijatelja i obitelji.

Nakon uloge Joeyja Tribianija u seriji "Prijatelji", koja mu je donijela svjetsku slavu, glumio je i u vlastitoj seriji "Joey", no ona nikada nije doživjela takav uspjeh.

Kako se Matt mijenjao pogledajte u našoj galeriji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene