Imate neku ideju?

Transformacija našeg pjevača podsjetila je Navojca na jednog domaćeg političara, ali nije rekao kojeg. Pogađate na koga je mislio?

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak i Damir Kedžo prva emisija TLZP indira Levak prva emisija TLZP Damir Kedžo prva emisija TLZP - 6 Damir Kedžo prva emisija TLZP - 5 Damir Kedžo prva emisija TLZP - 2 +0 Damir Kedžo prva emisija TLZP - 1 Galerija

Damir Kedžo u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" oduševio je gledatelje i žiri kao legendarni pjevač Halid Bešlić. Indira nije odoljela taktovima i riječima njegovih hitova, a Navojca je zbog te transformacije Kedžo podsjetio na jednog političara.

Damir Kedžo u prvoj emisiji sedme sezone showa All Stars "Tvoje lice zvuči poznato" odradio je nastup za pamćenje, i to kao jedan od omiljenih pjevača narodne glazbe Halid Bešlić.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP "A vidi suza!" Mešina ponijele emocije zbog prisjećanja na neka druga vremena, a nema koga nije uhvatila nostalgija!

Damir je toliko zagrijao atmosferu u studiju da Indira Levak nije mogla odoljeti, te je tijekom njegova nastupa ustala na noge, a nakon njega imala je samo jednu poruku: "Aleluja, super si bio!"

Igora Mešina nastup je pak podsjetio na neka prošla vremena.

"Bio si Bešlić u nekim mlađim godinama, skinuo si taj njegov glas", zaključio je Igor.

A da za vrijeme nastupa na pozornici nije bilo ni traga pravom Damiru Kedži, potvrdila je Nives Celzijus: "Zašto se ponekad ne poigraš s ovim žanrom? Jako si dobro zatomio Kedžu."

Gorana Navojca Damir je na momente podsjetio na još jednu osobu osim samog Halida.

"Na momente si sličio na Bešlića, ali na momente si sličio i jednom našem političaru. Ali to ćemo ostaviti našoj publici da pogodi o kome je riječ", poručio je Goran i ostavio publiku da razmišlja na koga mu je Kedžo nalikovao. 

A što vi mislite, na koga je Kedžo podsjetio Navojca?

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene