odjednom se stanjila

Pop ikona na meti komentara zbog drastične transformacije, i ona je žrtva opasnog lijeka za mršavljenje pred kojim su mnogi pokleknuli?

Christina Aguilera - 5 Christina Aguilera - 5 Screenshot 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera - 6 Christina Aguilera - 4 Christina Aguilera - 1 Christina Aguilera - 2 Christina Aguilera - 3 Christina Aguilera - 1 Christina Aguilera - 3 Christina Aguilera - 4 Christina Aguilera - 2 Christina Aguilera - 5 +18 Christina Aguilera - 9 Galerija

Christina Aguilera meta zlih komentara zbog nove figure, mnogi misle da i ona koristi zloglasni lijek za mršavljenje.

Christina Aguilera posljednja je zvijezda koja se suočila s glasinama o lijeku Ozempic nakon što je u Meksiku nastupila vidno mršavija.

Obožavatelj je objavio video pjevačice s njezina koncerta, a brzo su se počeli nizati komentari kako je Christina koristila lijekove za mršavljenje.

Nosila je seksi bodi koji je pokazao njezin uski struk i 18 kilograma mršaviju vitku figuru.

''Pjevajte sa mnom...''O-O-OZEMPIC'', ''Izgleda nevjerojatno! Volio bih da i ja mogu uzimati Ozempic kao i svi drugi, ali se bojim nuspojava'', ''Kraljica Ozempica'', ''Trošim svoju ušteđevinu na Ozempic jer ovo je nevjerojatno'', neki su od komentara.

@madamxtina #xtinamexico #madamxtina #xtina #christinaaguilera #aguilera #xtinaaguilera #xtinaaguilera ♬ sonido original - Xtina

Kako piše Daily Mail, neki su nazvali njenu transformaciju "najboljim učinkom Ozempica do sada", dok su drugi dodali kako taj lijek postari mnoge, no na njoj djeluje "čudesno".

Mislite li da je koristila Ozempic?

  • Vjerojatno da
  • Ne
  • Ne znam, ali vidi se promjena!

Ukupno glasova:

Christina se godinama suočavala s različitom težinom, a nakon rođenja sina Maxa bila je meta ružnih komentara zbog prekomjerne težine.

Uravnoteženom prehranom kasnije ponovno se dovela do savršenstva, ali kilograme je opet dobila tijekom razvoda od glazbenog skladatelja Jordana Bratmana.

Pogledaji ovo Christina Aguilera Nekad i sad Bivša pop ikona bila je ponosna na svoje bujne obline, no sad se pohvalila nikad užim strukom i drastičnom transformacijom!

Pogledaji ovo Christina Aguilera - 3 Zanimljivosti Christina Aguilera u korzet od lateksa jedva je ugurala svoje bujne grudi, a još jedan detalj privlačio je pozornost

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sting i Trudie Styler - 6 Sting i Trudie Styler - 4 Sting i Trudie Styler - 5 Sting i Trudie Styler - 3 +26 Sting i Trudie Styler - 2 Celebrity Trudnu suprugu ostavio je zbog nje, a ni 32 godine poslije ne skrivaju koliko su ludo zaljubljeni, detalji iz spavaće sobe to i potvrđuju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 4 +25 Franka Batelić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić odgovorila na ljutite prozivke zbog svoje izjave o majčinstvu: "To je toliko izvučeno iz konteksta..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene