Što on hoće?

Razbjesnio javnost: Prije 10 godina brutalno je prebio bivšu curu, a sada ju naziva "kraljicom"

Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Rihanna i Chris Brown (Foto: AFP) Rihanna i Chris Brown (Foto: AFP) Rihanna i Chris Brown (Foto: AFP) Rihanna i Chris Brown (Foto: AFP) Rihanna i Chris Brown (Foto: AFP) Rihanna i Chris Brown (Foto: Instagram) Rihanna i Chris Brown (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) +2 Rihanna (Foto: Profimedia) Galerija

29-godišnji reper Chris Brown prije 10 godina nasrnuo je na svoju tadašnju djevojku Rihannu tijekom burne svađe u automobilu, zbog čega je ona zatražila liječničku pomoć.

Problematični reper ponovno provocira javnost, posebno obožavatelje svoje bivše djevojke.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: Instagram) Šutnja je zlato Pretukao ju je 2009. godine, a 9 godina kasnije komentirao joj je fotografiju i razbjesnio njezine fanove

29-godišnji reper Chris Brown prije 10 godina nasrnuo je na svoju tadašnju djevojku Rihannu tijekom burne svađe u automobilu, zbog čega je ona zatražila liječničku pomoć.

Fotografija uplakane Rihanne s brojnim modricama po licu obišla je svijet u sekundi, no i nakon tog nemilog događaja, pjevačica je nekoliko puta viđena u njegovom društvu, zbog čega je često bila kritizirana, posebno od strane raznih ženskih udruga koje su isticale da time šalje krivu poruku djevojkama i ženama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

Srećom, Rihanna se opametila te krenula dalje, no i 10 godina kasnije, reper joj ostavlja laskave komplimente ispod fotografija na Instagramu, zbog čega Rihannini obožavatelji lude. U posljednjem komentaru koji joj je ostavio ispod seksi fotografije na kojoj pozira u bijelom, donjem rublju iz vlastite modne kolekcije, Chris ju je nazvao "kraljicom" te je spomenuo "rušenje interneta".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Nakon toga joj je poručio da želi od nje uskoro čuti novu glazbu, dok su mu njezini obožavatelji kratko poručili da ga i dalje mrze.

Podsjetimo, njihova je turbulentna veza okončana u ranim jutarnjim satima 8. veljače 2009. godine, a zbog ozljeda Rihanna je otkazala nastup na 51. dodjeli Grammyja. Krajem iste godine započela je vezu s bejzbolašem Mattom Kempom koja nije dugo potrajala, a od 2010. do 2016. godine imala je i turbulentni odnos s reperom Drakeom.

U siječnju 2013. godine nakratko je obnovila vezu s Brownom, no krajem godine ponovno je bila slobodna. Još 2015. godine imala je kratku avanturu s reperom Travisom Scottom koji je danas poznat kao dečko Kylie Jenner te otac njezine kćerkice Stormi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Od 2017. godine Rihanna je sretno zaljubljena u bogatog biznismena iz Saudijske Arabije, Hassana Jameela, no nikada nije pričala o toj vezi. Tek ju je kratko potvrdila u intervjuu za Vogue u siječnju 2018. godine, a posljednjih se tjedana šuškalo kako je na pomolu i raskošno vjenčanje.

Pjevačica nikada ne reagira na Chrisove komplimente, no to je ionako bolja opcija od ponovnog petljanja s njim nakon svega. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +5 Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Plastična stražnjica i još plastičnije lice: Nikad deformiranija Khloe Kardashian zaprepastila obožavatelje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene