nekad ju je teško prepoznati

Blista na svojim fotkama na Instagramu, no u javnosti je druga osoba - daleko od seksi spotova koje snima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello često prošeta u posve opuštenim, ležernim izdanjima koja se jako razlikuju od onih u njezinim glazbenim spotovima i fotografija na Instagramu.

24-godišnja Camila Cabello privuče poglede kad god izađe iz kuće, ali u zadnje vrijeme uglavnom izaziva čuđenje jer baš i nije nalik svojoj verziji s Instagrama, a još manje onoj iz seksi glazbenih spotova koje snima. 

Pogledaj i ovo Shawn Mendes i Camila Cabello Ipak nisu uspjeli Ponovni prekid para samo šest mjeseci nakon što su svojoj ljubavi dali još jednu šansu!

Camilu su paparazzi fotografirali dok je odrađivala obveze po Beverly Hillsu. Obukla je hlače na tregere, majicu s kratkim rukavima i cipele s povišenim đonom, a na licu je imala malo šminke.

Cabello je kosu svezala u opušteni rep. Dok je hodala, nije prestala tipkati po mobitelu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Zanimljivo je da je Camila u svojim izlascima često u ležernim izdanjima bez šminke, a istodobno se za svoje fotografije na Instagramu uredi i pozira u seksi kombinacijama. Ponekad je na meti javnosti zbog spomenutog, no ona i njezin dečko, pjevač Shawn Mendes (22) ignoriraju takve komentare. 

Inače, Camila i Shawn započeli su vezu, kako pišu strani mediji, početkom 2019. No neki tvrde da su se zaljubili i ranije, samo su to dobro skrivali kroz svoje glazbene suradnje. Prvotno su mnogi smatrali da je njihova veza i marketinški trik, a obožavateljice mladog, seksi pjevača nisu mogle vjerovati da ljubi Cabello. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Mendes često dijeli njihove zajedničke fotografije na Instagramu pa je u veljači svoje pratitelje šokirao objavom na kojoj ljubi Camilino stopalo. Ranije su pozirali skupa i u kadi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene