Odvažna plavuša

Zaprosila princa: Pogledajte kako joj je odgovorio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrabra Australka odvažila se na nezamislivo – zaprosila je princa, dobila njegovu neprocjenjivu reakciju i trenutak koji će pamtiti cijeli život.

Princ Harry trenutno se nalazi u Australiji gdje je na jednomjesečnoj vojnoj obuci. Uz sve vojne obaveze, Harry se povremeno druži i s građanima pa se tako danas družio s građanima okupljenima ispred čuvene operne kuće u Sydneyju.

Pogledaj i ovo Prinčevi Harry i William u mlađim danima Sve je počelo još 2002. Od privržene braće pa do prve ozbiljne svađe Harryja i Williama, jedan je morao uvijek podnijeti žrtvu: "To je bila uloga koju smo svi mi oblikovali za njega"

Princ donio odluku - odlazi nakon deset godina!

Svatko iz okupljenog mnoštva nadao se 'svojem', kratkom trenutku s Harryjem, no jedna je djevojka dobila daleko više od toga, prenosi Daily Mail.

Victoria McRae, 21-godišnja Australka, svojim se potezom našla u centru pažnje australskih, ali i svjetskih medija. Plavokosa djevojka poput prave je princeze imala krunu na glavi, a u rukama je držala veliki natpis na kojem je pisalo 'Oženi me Harry – posljednja prilika!'. Kada je princ Harry konačno došao do nje, učinio je ono čemu se baš nitko nije nadao.

Pročitao je njen natpis kojim ga je zaprosila, nasmiješio se i rekao joj kako 'mora razmisliti o tome', a ona je zauzvrat tražila poljubac – koji je i dobila!

Prije 30 godina Diana i Charles svijetu su predstavili malenog Harryja

'Trebali smo se poljubiti u obraz, no u tom trenutku pomislila sam kako idem na sve ili ništa', rekla je Victoria koja je princa ovlaš poljubila u usta.

Uzbuđena djevojka kasnije je rekla kako je poljubac bio nevjerojatan i kako je definitivno bilo 'kemije'. Kako god bilo, Victoria će se uvijek moći pohvaliti pravim poljupcem s pravim princom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene