bijelo joj dobro stoji

Luce iz Kumova javila se u vjenčanici u kojoj je blistala u specijalnoj epizodi serije, komplimenti se samo nižu: ''Kao nacrtana!''

Ana Uršula Najev kao Luce - 3 Ana Uršula Najev kao Luce - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev kao Luce - 2 Ana Uršula Najev kao Luce - 1 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 43 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 28 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 29 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 27 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 32 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 24 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 23 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 38 +20 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 3 Galerija

Ana Uršula Najev podijelila je fotografiju u vjenčanici koju je nosila kao Luce Akrap u Kumovima.

Gledatelji "Kumova" imali su prilike u proteklim epizodama svjedočiti nizu velikih promjena koje su zahvatile Zaglave i sve mještane toga malog mjesta. Nakon loših vijesti i neočekivanog odlaska jednog od najistaknutijih ljudi u kraju – Stipana Macana, Luce i Janko odlučili su stati pred oltar.

Pogledaji ovo Ana Uršula Najev Celebrity Obožavana zvijezda Kumova objavila fotografiju sa svojom obitelji, odmah je jasno od koga je naslijedila ljepotu!

Glumica koja je utjelovila Luce, Ana Uršula Najev, tom je prilikom zablistala u jednostavnoj bijeloj vjenčanici s decentnim nakitom, a i sama se sada pohvalila fotografijama na svom Instagram profilu.

''Udana za 16icu'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Uršula Najev (@aunajev)

''Ljepotica naša'', ''Bila si predivna'', ''Kao nacrtana!'', ''Čekam te na oltaru'', ''Lijepa i prirodna'', komentirali su joj pratitelji.

Luce kao mladenka bila je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Ana Uršula nedavno je napunila 27 godina, a kolege iz hit-serije tim su joj povodom priredili rođendanski tulum iznenađenja.

Okupili su se u jednom kafiću, gdje su dočekali Anu Uršulu, koja je bila vidno iznenađena i nije mogla suzbiti emocije.

Domagoj Ivanković, kojeg gledamo u ulozi Josipa, izveo je i nekoliko mađioničarskih trikova, dok se Jagoda Kumrić, koja u "Kumovima" glumi Vedranu, primila mikrofona i zapjevala.

Pogledaji ovo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

Ani Uršuli rođendan je javno čestitao i Faris Pinjo, bosanskohercegovački glumac i pjevač kojeg gledamo u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i za kojeg se već neko vrijeme šuška da joj je dečko.

Oboje o svemu tome mudro šute, no Najev je nedavno za Večernji list rekla što misli o medijskim nagađanjima o njezinu ljubavnom životu.

''Ja i dalje biram još ne govoriti o svojem privatnom životu zato što mislim da se o njemu piše kada ja govorim i ne govorim. Izabrat ću ne otkrivati ništa i taj dio intime sačuvati za sebe. Ako pročitate i moje prijašnje intervjue, ja zapravo nikada nisam govorila o svom ljubavnom životu. Voljela bih da tako i ostane dok se ne udam'', rekla je.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Žukova Rubert Murdoch i Elena Žukova - 5 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 8 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 7 +27 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 6 Celebrity Moćni milijarder za prsten šeste zaručnice itekako se isprsio, rusku znanstvenicu bilo je teško zadiviti dijamantom manjim od ovog!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Prince William - 3 Prince William - 2 Prince William - 4 Prince William - 5 +27 Prince William - 1 Celebrity Princ William razbjesnio je kraljevske fanove, dok je njegova kći slavila rođendan, evo gdje je on uhvaćen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene