Oglasila se i bivša zaručnica!

Prije samo tjedan dana ljubila je slavnog ljepotana, ali već je svemu došao kraj i čini se da zbog toga ne tuguje baš!

Aliana Mawla Aliana Mawla Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Aliana Mawla - 2 Aliana Mawla - 3 Aliana Mawla - 1 Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne i Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) +14 Liam Payne (Foto: Instagram) Galerija

Nakon što se pojavila vijest o vezi Liama Paynea i Aliane Mawle, njima blizak izvor potvrdio je da se par već razišao.

Pjevač i bivši član grupe One Direction Liam ​​Payne ovih se dana našao u središtu pozornosti nakon što je prekinuo zaruke s Mayom Henry i pronašao utjehu u manekenki Aliani Mawla, no čini se kako ta romansa nije bila dugog vijeka.

Pogledaj i ovo Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Otkrivaju se detalji Vezu s milijunašicom mjesecima je skrivao zbog 10 godina starije bivše cure s kojom ima sina

Naime, par se prestao međusobno pratiti na društvenim mrežama, a njima blizak izvor izjavio je Daily Mail kako više nisu zajedno.

No bez obzira na to paparazzi 24-godišnju Aliana ne ispuštaju iz vida pa su je snimili dobro raspoloženu dok je plažom u Miamiju šetala u badiću s izrezom i razgovorala na telefon, a na njihove se objektive nije previše obazirala.

Vijest o vezi Aliane i Liama u javnost je procurila prije tjedan dana nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima su se grlili i izmijenjivali nježnosti. Zanimljivo je da je upravo ona glumila u njegovom glazbenom videu iz 2018. godine koji je snimio u suradnji s J. Balvinom "Familiar" i u kojem je ponosno pokazala svoje bujne obline.

Vijest o njihovoj ljubavi dočekana je s velikim iznenađenjem jer je otkrivena u isto vrijeme kada je objavljena i vijest o Liamovom prekidu s bivšom zaručnicom Mayom, s kojom se navodno razišao nekoliko tjedana ranije.

No,unatoč kraju zaruka, Maya je Liama ​​nazvala svojim zaručnikom u komentarima ispod njegove fotografije s Alianom što je sve dodatno zbunilo.

"Jako volim sve obožavatelje, ali molim te, prestani mi slati slike mog zaručnika u zagrljaju druge žene. Ovo nisam ja i dovoljno mi je teško vidjeti da se to dogodilo, a da to nisam vidjela prije. Sad je dosta", napisala je Maya na Instagramu.

"Liam i Maya više nisu zajedno i razišli su se zauvijek prije više od mjesec dana. Mayini komentari u kojima Liama naziva svojim zaručnikom su neistiniti i vrlo obmanjujući", napisao je njima blizak izvor.

Mayin prijatelj uzvratio je tvrdnjama da se par razišao prije mjesec dana, tvrdeći da je Liamova nova veza bila šok za Mayu.

"Ovo je veliki udarac za Mayu, dogovara da iznese svoje stvari iz njegove kuće kako bi mogla nastaviti dalje i zaboraviti da su ikada bili zajedno. Bili su zaručeni i on joj nije pokazao nikakvo poštovanje. Sada razmišlja o svojim sljedećim koracima i izgradnji novog života bez Liama", izjavio je njezin neimenovani prijatelj za The Mirror.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey i Justin Bieber Hailey i Justin Bieber - 2 Hailey i Justin Bieber - 1 Hailey i Justin Bieber - 3 +1 Hailey i Justin Bieber - 4 Celebrity Poznata manekenka paparazzima okrenula guzu na romantičnoj plovidbi jahtom sa suprugom pjevačem

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 6 +19 Nives Celzijus - 3 Celebrity Zbog ove vruće fotke Nives Celzijus potaknula interesantnu raspravu: ''Ma ne breskvica, više je kao jabučica''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene