provode se na obali

Legendarni Carlton iz serije "Princ iz Bel Aira" sa suprugom uživa u Hrvatskoj, pogledajte kako izgleda danas!

Alfonso Ribeiro Alfonso Ribeiro Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Alfonso Ribeiro - 2 Alfonso Ribeiro - 3 Alfonso Ribeiro - 1 Alfonso Ribeiro - 4 Alfonso Ribeiro - 7 Alfonso Ribeiro - 11 Alfonso Ribeiro - 12 Alfonso Ribeiro Alfonso Ribeiro - 5 Alfonso Ribeiro - 8 +4 Alfonso Ribeiro - 9 Galerija

Alfonso Ribeiro najpoznatiji je kao Carlton Banks iz serije "Princ iz Bel Aira", a trenutačno sa suprugom uživa na našoj obali, odakle se javio na Instagramu.

Glumac Alfonso Ribeiro proslavio se 90-ih ulogom legendarnog Carltona Banksa u seriji "Princ iz Bel Aira" i još aktivno glumi, a trenutačno sa suprugom Angelom uživa u Lijepoj Našoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Shrvani tužnom viješću 'Nadala sam se da će Nova godina početi drugačije...'

Oboje su se iz Hrvatske javili na svojem Instagramu, prvo iz Splita, a zatim iz Hvara i nisu skrivali oduševljenje našim znamenitostima, a raspoloženje im nije pokvarila ni činjenica da im još nije stigla prtljaga, što su otkrili u priči.

Prije dolaska u Hrvatsku Alfonso je podijelio fotografije njihovih putovnica uz koje je napisao: "Hrvatska, dolazimo".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alfonso Ribeiro (@therealalfonsoribeiro)

Zanimljivo je da je Alfonso, koji je kao Carlton bio poznat po svojim plesanim pokretima, 2014. godine sudjelovao i pobijedio u američkoj inačici showa "Ples sa zvijezdama".

Sa suprugom Angelom u braku je od 2012. godine i otac je četvero djece.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Rakić Nika Rakić Nika Rakić +0 Nika Rakić Celebrity Nika napustila Survivor pa progovorila o trenucima koje kamere nisu zabilježile: "Ništa što nije bilo očekivano"  

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju George, Charlotte i Louis - 5 George, Charlotte i Louis - 3 George, Charlotte i Louis - 4 George, Charlotte i Louis - 2 +29 George, Charlotte i Louis - 1 Celebrity Pogledajte preslatki trenutak u kojem je princeza Charlotte pokazala da je prava mala šefica i kojim je osvojila srca nacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene