Otkrivamo uskoro!

Kakva bi nas sve iznenađenja mogla dočekati na ovogodišnjim nominacijama za Oscare?

Joker (Foto: IMDB) Joker (Foto: IMDB) IMDB 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Joker (Foto: IMDB) Joker (Foto: IMDB) Ilustracija (Foto: AFP) Joker (Foto: IMDB) +0 Joker (Foto: IMDB) Galerija

Nominacije za Oscare uvijek iznenade barem jednim dijelom, a postavlja se pitanje koliko su neki filmovi i glumci zaista zaslužili biti nominirani za tu prestižnu nagradu.

Iznenađenja u utrci za Oscare uvijek ima, a ovogodišnje nominacije mogle bi nas sve ostaviti bez teksta. Unatoč tome što su neki filmovi, glumci i glumice više, a neki manje popularni, uvijek i javnost ima što reći.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić u spotu Madonne - 5 lako ga je odabrala! Goran Višnjić prije 26 godina ljubio je najveću kraljicu popa, na YouTubeu postoji snimka gdje je sve zabilježeno!

"Irac" ("The Irishman") općenito je snažan adut Martina Scorsesea zbog radnje, kritika i jakih glumačkih imena poput Roberta De Nira i Al Pacina, ali izgledno je da neće dobro proći u nominacijama ovogodišnjih Oscara. Zašto? Zbog toga što nije toliko popularan koliko smo mislili da jest. A tome nam svjedoči i činjenica da su za taj film izostale nominacije u drugim filmskim nagradama.

Koliko je "Joker" realan u utrci za Oscara?

Radi se o pravom filmskom natjecatelju, a broj nominacija bi mogao ići od jedne pa čak i do 11. Mišljenja o filmu su podijeljena među publikom i strukom, no generalno se radi o filmu koji je ostvario zapaženi uspjeh tijekom protekle godine. S druge strane, nagađa se koliko je realan trenutak filma "Parazit". Za razliku od "Jokera" nije postigao toliko veliku popularnost, ali mišljenja se dijele te neki smatraju kako bi zaista mogli biti iznenađeni nominacijama za taj film.

Pitanje je i koliko će nominacija za najbolji film biti ove godine. U 2011. godini nakon desetljeća i desetljeća jednakih pravila, Akademija je odlučila s 5 povećati broj nominacija na 10 pa je nakon dvije godine ponovno promijenila to pravilo. Trenutačno vrijedi pravilo da u toj kategoriji može biti od 5 do 9 nominacija, ali nikada 10. Koliko će nominacija biti godine, otkrit ćemo uskoro.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Pheonix (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino (Foto: AFP) Brad Pitt i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) +0 Bilo jednom.... u Hollywoodu (Foto: IMDB) Celebrity Za ova tri muškarca pretpostavlja se da će odmjeriti snage u kategoriji za najboljeg glumca na Oscarima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene