Preslatki su

Lijepa supruga našeg bivšeg tenisača podijelila je novu fotografiju s njim i sinčićem: ''Kako ste vi lijepa obitelj''

Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives i Goran Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević i Tatjana Jurić Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević i Iva Majoli Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 1 +21 Nives i Goran Ivanišević - 3 Galerija

Nives Ivanišević podijelila je nekoliko fotografija sa svojim suprugom Goranom Ivaniševićem i sinčićem Oliverom te raznježila svoje vjerne pratitelje.

Nives Ivanišević podijelila je nekoliko fotografija sa svojim suprugom bivšim tenisačem Goranom Ivaniševićem te raznježila svoje pratitelje na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Goran i Nives pozirali su u automobilu, a Nives je slala poljubac prema kameri, dok je na sljedećoj fotografiji uhvaćena s leđa dok je zajedno s njihovim sinčićem Oliverom gledala televiziju.

Obitelj je nekamo otputovala na odmor jer je osim ovih Nives objavila i fotografije iz aviona i znamenitosti koje su vidjeli, a u opisu je otkrila da je sve to bilo: ''Nedavno.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Pratitelji su im pisali kako su zaista lijepa obitelj, a mnogi su tražili i da im otkriju kamo su to otputovali.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici on je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

Nives se na društvenim mrežama ponekad pohvali svojom novom fotografijom, a svi su očarani njezinom ljepotom i mladolikim izgledom iako lijepa voditeljica ima već 41 godinu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ruslana - 5 Ruslana - 4 Ruslana - 5 Ruslana - 4 +9 Ruslana - 3 Nekad i sad Sjećate li se predivne Ruslane? Njezin nastup na Eurosongu upisao se u povijest, a evo kako izgleda danas!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +30 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Celebrity Novi ispad Bena Afflecka prema Jennifer Lopez razbjesnio je njezine fanove: "Možeš imati sve, a opet biti jadan"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene