Zasuli je komplimentima!

Nives Ivanišević objavila fotografiju s frizurom kakvu inače ne nosi, a istaknula je i dekolte!

Nives Ivanišević Nives Ivanišević Nives Ivanišević/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević Nives Ivanišević - 5 Nives Ivanišević - 4 Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević Nives Ivanišević - 1 +17 Nives Ivanišević - 1 Galerija

Nives Ivanišević podijelila je na društvenim mrežama fotografiju kakve inače nema naviku objavljivati, a njezini su je pratitelji zasuli komplimentima.

Nives Ivanišević objavila je na svojem profilu na Instagramu fotografiju kojom je zapravo iznenadila svoje pratitelje jer je nisu navikli vidjeti u takvim izdanjima.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

41-godišnja Nives na fotografiji pozira sređena od glave do pete, sa šminkom na lici i kovrčavom frizurom, no svima je prvo u oči upao dekolte koji je istaknula u crnoj pripijenoj kreaciji s golim ramenima.

"Briljantin", napisala je kratko uz objavu, aludirajući da ju je na to izdanje inspirirao lik Sandy Olsson, koju je u istoimenom filmu utjelovila Olivia Newton-John.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Jaaaaoo, najljepšaaa lavicaa! Vrh, vrh, vrh, nema daljee, nema ljepee!!", "Wow", "Predivnaaaa", "Kako si prekrasna", "Kovrčava, ravna, valovita, s repom i bez njega uvijek predivna", "Iz vas zrači energija i ljepota", "Aaa diva", pohvalili su je pratitelji u komentarima.

Nives je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografiju kojom je pokazala koliko se razveselila povratku svojeg supruga Gorana Ivaniševića iz Australije, u kojoj je proteklih mjesec dana proveo s Novakom Đokovićem, kojeg sada trenira.

Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici on je prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez - 1 +33 Jennifer Lopez - 3 Celebrity Kamera ulovila Afflecka i Lopez u nezgodnom trenutku, a čitač s usana otkrio što je to pjevačica zapovjedila svojem mužu!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller +16 Tara Thaller Celebrity Jednu od najljepših Hrvatica nismo navikli viđati ovako golišavu, u prozirnom grudnjaku sve je iznenadila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene