Svi su oduševljeni!

Lepa Brena Project na turneji: U Zagrebu hit-predstava opet privukla čak tisuću ljudi, predstava dolazi u Rijeku, a za vikend u Makarsku i Split

Lepa Brena Project - 11 Lepa Brena Project - 11 PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Predstava Lepa Brena - 1 Predstava Lepa Brena - 2 Predstava Lepa Brena - 3 Predstava Lepa Brena - 4 Predstava Lepa Brena - 5 ''Lepa Brena Project'' - 7 ''Lepa Brena Project'' - 8 ''Lepa Brena Project'' - 9 ''Lepa Brena Project'' - 10 ''Lepa Brena Project'' - 11 +19 ''Lepa Brena Project'' - 12 Galerija

Nakon nepunih mjesec dana kazališni spektakl "Lepa Brena Project" u velikom stilu vratio se opet u Hrvatsku jer dugo jedna predstava nije privukla toliko pozornosti medija i publike u kazalište.

U velikoj dvorani Studentskog centra u Zagrebu, najvećoj kazališnoj dvorani u Hrvatskoj, izvedena je predstava o životu balkanske megazvijezde koja je privukla gotovo tisuću ljudi, među kojima i mnoge ugledne uzvanike.

Pogledaj i ovo ''Lepa Brena Project'' - 6 Ludilo! Brenomanija u Dalmaciji: U samo tri dana rasprodano pola splitske dvorane Gripe, a predstava ''Lepa Brena Project'' stiže i u Makarsku!

Pročelnica za kulturu Grada Zagreba Emina Višnić, televizijska voditeljica Mia Kovačić, ženski trio The Frajle, saborski zastupnik Nikša Vukas... samo su neka od poznatih lica koja su došla pogledati intrigantnu priču postavljenu na kazališne daske i uvjeriti se zbog čega je ta predstava u ožujku oborila sve rekorde posjećenosti rasprodavši čak šest izvedbi u četiri dana u dva grada!

Nakon sinoćnjeg trijumfa u metropoli, večeras u 20 sati dramsko-glazbeno-scenski spektakl stiže u Hrvatski kulturni dom na Sušaku u Rijeci.

Publika je potvrdila ono što vjerujemo - da pričom o životu jedne dive ispletene sa sudbinama svih nas na ovim prostorima prenosimo jednu lijepu poruku. Iako bolji svjetovi možda nisu mogući, važno je da o njima mislimo, da o njima pjevamo i da svi zajedno radimo na boljem svijetu oko nas, složne su u zajedničkoj izjavi glumačke zvijezde hit-predstave čiji dolazak u Hrvatsku organizira zagrebačka kompanija Premier Media Group.

A nakon još jedne trijumfalne glumačke izvedbe u punoj dvorani, nagrađeni ovacijama, ansambl predstave posebno se razveselio iznenađenju koje su im priredile djevojke zlatnog glasa. Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča iz Frajli na privatnom tulumu nakon predstave su im i zapjevale pa je druženje glumaca, gostiju i njihovih prijatelja potrajalo do dugo u noć. Slavila se ljubav, pjesma, zajedništvo i prijateljstvo.

Ova predstava koja sad kreće na Primorje i u Dalmaciju, nastala je iz nekoliko monologa, a kroz likove Brena Jugoslavenka, Brena Seksualnosti, Brena Biznismenka, Brena Graditeljstva i Brena Pjesme prikazana je kompletna ličnost Lepe Brene i problemi s kojima se naše društvo susretalo posljednja četiri desetljeća na ovim prostorima, a susreće se i danas. Ozbiljna drama s elementima urnebesne komedije, u kojima sudjeluje i publika, očito je pravi recept za uspjeh zbog čega glumački ansambl dobiva pohvale i kritičara i publike gdje god se pojavi.

Na pozornici se u ulogama Lepe Brene izmjenjuju prvaci beogradskog glumišta: Jasna Đuričić - prošlogodišnja dobitnica nagrade za najbolju europsku glumicu, čiji je zadnji film "Quo Vadis, Aida" bio nominiran za Oscara, kao i najnagrađivaniji beogradski glumci svoje generacije Aleksandra Janković, Jelena Ilić, Anđela Jovanović, Jovana Belović, Jovana Gavrilović, Tamara Krcunović, Vladimir Aleksić te Ivan Marković.

Nakon večerašnjeg gostovanja u Rijeci, kazališna trupa Bitef teatra kreće u Dalmaciju. U subotu 15. travnja predstava, koja kao velika medijska atrakcija privlači publiku svih generacija, dolazi u Gradsku sportsku dvoranu u Makarskoj, a dan poslije, u nedjelju 16. travnja stiže u Split, gdje se u samo tri dana od početka službene prodaje ulaznice rasprodalo više od pola kapaciteta velike dvorane Gripe. Interes za spektaklom "Lepa Brena Project" pokazali su još neki gradovi, no zbog odavno zgusnutog rasporeda termini za daljnja gostovanja objavit će se naknadno.

Preostale ulaznice za Rijeku, Makarsku i Split dostupne su online na stranici moje karte kao i na blagajni dvorane na dan predstave. S obzirom na ograničen broj mjesta te neviđeni interes u svim gradovima, mjesto u publici na ovoj kazališnoj senzaciji treba osigurati na vrijeme.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene