"Izgledam kao..."

Zvijezde kultne romantične komedije opet zajedno nakon 30 godina: Ona je još očaravajuća, a on je za sebe imao urnebesnu usporedbu!

Hugh Grant, Andie MacDowell - 4 Hugh Grant, Andie MacDowell - 4 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant, Andie MacDowell - 3 Hugh Grant, Andie MacDowell - 5 Hugh Grant, Andie MacDowell - 6 Hugh Grant, Andie MacDowell - 4 Hugh Grant, Andie MacDowell - 2 Andie MacDowell i Rainey Qualley - 6 Andie MacDowell i Rainey Qualley - 8 Andie MacDowell i Rainey Qualley - 7 Andie MacDowell i Rainey Qualley - 3 Andie MacDowell - 5 +7 Andie MacDowell - 3 Galerija

Hugh Grant i Andie MacDowell 1994. godine zajedno su glumili u filmu "Četiri vjenčanja i sprovod", a sada su se ponovno ujedinili na dodjeli Oscara.

Glumci Hugh Grant i Andie MacDowell ujedinili su se na 95. dodjeli nagrade Oscar.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Četiri vjenčanja i sprovod' Ima nešto što o ovom filmskom klasiku niste znali!

Gotovo 30 godina nakon što su zajedno glumili u kultnoj romantičnoj komediji "Četiri vjenčanja i sprovod" zajedno su proglasili pobjednika u kategoriji za Najbolju scenografiju, a prije toga glumac se našalio na račun njihova izgleda.

"Za početak bih volio podići svijest o vitalnoj važnosti korištenja dobre hidratantne kreme. Andie je koristi posljednjih 29 godina. Ja je nisam koristio nikad u životu", istaknuo je Grant s pozornice. Zatim je pokazao prema Andie i rekao: "Još uvijek očaravajuća", dok je za sebe rekao da izgleda kao testisi.

Hughovi komentari nasmijali su sve prisutne, kao i Andie, koja se jedva uozbiljila kako bi do kraja obavila zadatak koji su imali na dodjeli.

Inače, Andie je na Oscare došla u pratnji svoje lijepe kćeri Rainey Qualley, koju je dobila s bivšim suprugom Paulom Qualleyem, a ima još i kćer Margaret te sina Justina.

Hugh je po dolasku na ceremoniju imao jedan vrlo neugodan intervju s plus-size manekenkom Ashley Graham, koja je bila domaćica programa uoči same dodjele.

Osim što je na sva njezina pitanja odgovarao što je kraće mogao, odgovori su mu bili zajedljivi, a nekoliko puta je i zakolutao očima.

Intervju je odmah postao top-tema na društvenim mrežama, a mišljenja su podijeljena. I dok je dijelu javnosti Hugh bio smiješan, većini se nije svidio način na koji se ponio prema voditeljici.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci - 2 Celebrity Strogog Marka Cibocija raznježio potez kolega iz žirija, ovakva ga dosad još nismo doživjeli: "Volim ih!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 +23 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat u badiću se izvijala u plićaku, ali pala je i jedna primjedba: "E, sada to ponovi sve, ali s boljom vidljivošću"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene