zvjezdana gala večer

Modni trijumf Snježane Schillinger: Prije pet godina nije mogla ni zamisliti ovakvu suradnju i reviju!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Modni trijumf Snježane Schillinger Mehun - 1 Modni trijumf Snježane Schillinger Mehun - 2 Modni trijumf Snježane Schillinger Mehun - 3 Modni trijumf Snježane Schillinger Mehun - 4 Modni trijumf Snježane Schillinger Mehun - 5 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun +25 Snježana Mehun Galerija

Kako to izgleda kada snage udruže Snježana Schillinger i Talijansko-hrvatska gospodarska komora imali smo prilike vidjeti na gala večeri na kojoj je održana modna revija brenda Duchess. Svečanu prigodu nisu propustile brojne zvijezde. Koje su pozornost plijenile neobičnim stajlingom, a koje time što su se pojavile u istim haljinama zna Ana Vela.

Ovaj put Duchess je, uz brojne svečane haljine, dostojan titule princeze. Razlog je nadolazeća blagdanska sezona u kojoj nam ne gine 'overdose' šljokicama.

''Ja sam se opskrbila s dosta crvenih haljina i raznoraznih varijacija na temu, tako da ima i šljokica, ima svega, vidjet ćete'', rekla je Nives Celzijus. 

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 3 živi kao kraljica! Snježana Schillinger pohvalila se trenucima odmora sa suprugom, a zbog ovih fotografija poručili su joj da izgleda božanstveno: "Bilo je to super vrijeme!"

''Ja sam stvarno prije bila za svečano, što ekstravagantnije i apsolutno posebno, ali postala sam toliko praktična i dosadna samoj sebi da se sada uhvatim da gledam da bude što jednostavnije i što više sportski'', govori Ecija Ivušić. 

''Ja od siline svega ne stignem ništa kupovati, moram priznati da sam tek sad postala svjesna koliko stvari imam'', iskrena je Nikolina Ristović. A što ju veseli u ove dane?

''Kad ti se dogodi nešto što je dosta dramatično i što je dosta veliki rez u životu onda se naučiš puno manjim stvarima nego što si se prije veselio, to možda zvuči kao grozna floskula, ali shvatiš da su bitne male stvari, da te vesele dragi ljudi, da te vesele sitnice, ali zaista je tako'', govori Nikolina. 

Sezona blagdana u Duchess varijanti ima glam rock prizvuk. Teško da su prije pet godina kada su započeli modnu priču Snježana i Tin mogli zamisliti da će reviju organizirati u suradnji s talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom.

''Svi smo bili dosta skeptični kad je Snježana s Tinom izašla sa svojom kolekcijom, ali evo, oni su godinama tu, opstaju. Znam Snježanin karakter, njezinu upornost, njezine vizije prema tome, ostvarilo se ono što je ona htjela'' govori Tihana Harapin Zalepugin. 

A evo što o svom poslovnom pothvatu ima za reći sama Snježana. 

''Mi se stvarno trudimo biti pažljivi tijekom investiranja u nove materijale. Tu je najveći problem i na neki način svi traže da se avansno plati, a ti onda još nisi siguran koliko ćeš dobro proći kod kupaca'', priča Snježana. 

Uz dobru procjenu tu je i činjenica da imaju dosta kupaca u Austriji. Kojagod formula uspjeha bila želimo ovom dvojcu i dalje dobar vjetar u leđa.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene