Iskreno o svemu

Mia Franić progovorila o planovima za budućnost i otkrila kako se slaže s bivšim suprugom Draganom Juriljem

Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvoje Krolo i Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (FOTO: Instagram) Mia Franić (FOTO: Instagram) Mia Franić (FOTO: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +0 Mia Franić (FOTO: Instagram) Galerija

Mlada Splićanka Mia Franić okrenula je novu stranicu u životu. Hrvatskoj javnosti poznatija je kao model i manekenka te bivša supruga poduzetnika Dragana Jurilja. Našem je Hrvoju Kroli ekskluzivno progovorila o početku glazbene karijere te prvi put komentirala odnos s bivšim suprugom.

Prije deset godina kada se uputila u svijet modelinga Mia Franić već je znala što želi - pokoriti svijet mode, što je i uspjela no, sada je to razdoblje, ističe, iza nje.

Pogledaj i ovo Mia Franić (FOTO: Instagram) nova karijera Bila je žena Dragana Jurilja, a onda obrisala sve njegove fotke: Nećete vjerovati čime će se baviti bivša manekenka

Trebalo je proći gotovo jedno desetljeće da Mia ponovno pristane na televizijski intervju.

"Najiskrenije, možda se ne bi reklo, ali puno lakše je nositi modnu reviju i šetat ispred kamera nego davati izjavu ovako. Nekako je to drugačija stvar i moram priznati da imam malo tremu od razgovora pred kamerama", otkrila je Mia.

Ipak, ubrzo se Mia u razgovoru opustila. Priznaje nam kako je bilo teško krenuti u svijet manekenstva sa samo 14 godina. Sve je to nosilo određeni pritisak i odgovornost prema najvećim svjetskim brendovima s kojima je surađivala.

"Naučila sam se disciplini, odgovornosti, možda puno ranije nego moji vršnjaci. Možda sam izgubila nešto od tog djetinjstva i druženja s prijateljima ali ne žalim zato što mislim da sam brže sazrila zbog toga. Sve to ima svoje prednosti ali ima i mane", priznaje.

Mia je danas uspješna poslovna žena koja pomaže i obitelji u organizaciji sajma vjenčanja. No, nju u vjenčanici na pisti nismo imali prilike vidjeti.

"Stvarno više ne mogu nositi modne revije i sljedeći put ako ću se ikada više vidjeti u vjenčanici to neće biti sigurno na modnoj reviji jer sam ja svoje odhodala, više ne mogu", zaključila je.

A upravo je Mijina fotografija u vjenčanici iz Maroka gdje se udala za, sada već bivšeg, 23 godine starijeg supruga, poduzetnika Dragana Jurilja izazvala veliki interes javnosti. No, unatoč bajkovitom vjenčanju nisu uspjeli održati skladan brak. Mia je samo za IN Magazin komentirala odnos s bivšim suprugom.

"Pa komentirala bih samo da je među nama uzajamno poštovanje", izjavila je Mia.

Trenutačno joj ljubav nije na prvom mjestu. Kako kaže, sve se događa s razlogom pa je tako objava da nakon manekenstva počinje pjevati izazvala veliki interes. Simpatična Mia napominje da je glazba oduvijek bila njen prvi izbor pa je tako i završila glazbenu školu.

"Obožavam glazbu. Stvarno, meni jedan dan nema smisla bez glazbe. Mene glazba opušta. Život me odveo u drugom pravcu, ostvarila sam tu karijeru, a mislim i da su to nekako slične profesije. Pjevačica, glumica, model, to je sve dosta blisko", smatra Mia.

Glazbeni pravac kojim će krenuti ostavit će tajnom jer želi sve iznenaditi. Život pod svjetlima reflektorima donosi i onu ne tako lijepu stranu, a to je nošenje s negativnim komentarima. Što se Mije tiče, ona se time ne da smesti.

"Ja sam takvu karijeru htjela, i s tim sam odmah prihvatila pozitivne i negativne strane toga. Kada sam bila mlađa, češće sam znala pročitati komentare, sada više ne toliko. Vidim ponekad neka loše komentare, a na to ne obraćam pozornost. Na kraju krajeva, svatko ima pravo na svoje mišljenje. No neki me dobro nasmiju", priznaje.

Mia kaže kako usprkos nekim padovima u životu ne bi ništa mijenjala.

"Sve me to oblikovalo u osobu kakva sam danas, ja sam zadovoljna s tim kakva sam osoba i mislim da svaka greška čak je bila poučna i dovela me do toga gdje sam danas", otkrila je Mia.

Ne boji se izazova, kaže. Živi u sadašnjosti i na prošlost se ne osvrće. Za sve one koji se boje životnih poraza, mlada Mia ima poruku.

"Da slušaju svoje srce, traže svoju sreću, slijede svoje snove jer ništa nije nemoguće i neostvarivo", poručila je Mia.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Screenshot) +1 Indira Levak (Foto: Stjepan Dolenec) Celebrity Indira opet ima dugu kosu: Ovako je to izgledalo nekad, a pogledajte na kakav se eksperiment sada odlučila

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati roditelji u mladim godinama (Foto; Dnevnik.hr) - 2 Poznati roditelji u mladim godinama (Foto; Dnevnik.hr) - 4 Poznati roditelji u mladim godinama (Foto; Dnevnik.hr) - 3 +0 Poznati roditelji u mladim godinama (Foto; Dnevnik.hr) - 1 inMagazin Poznati Hrvati i Hrvatice koji su rano postali roditelji: ''Mama, ti znaš da si ti mene već rodila u mojim godinama?''

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adrian Pezdirc i Robert Budak (Foto: ZKM) +0 Zijad Gračić i Robert Budak (Foto: Teatar Exit) Celebrity Oproštaj od Roberta Budaka: Bio je velika nada domaćeg glumišta, a otišao je prerano..

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene