''Istina je...''

Andrea Šušnjara uklonila sve fotke s dečkom s društvenih mreža, pa poslije raznih šuškanja objasnila što točno stoji iza toga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara bila je u vezi s Markom Juričićem više od dvije godine i na početku ga je skrivala od javnosti.

Andrea Šušnjara (34) ekskluzivno je za In magazin progovorila o svom ljubavnom statusu i vezi sa sedam godina mlađim Markom Juričićem

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

"Može se iščitati to. Istina je, soliram i čeka me solo ljeto", ispričala je pjevačica grupe Magazin. Pritom je citirala dio nove pjesme "Mora li, mora" za koju je snimila spot i istaknula da se sa stihovima, koje je napisala Vjekoslava Huljić, može poistovjetiti kada je riječ o njezinoj ljubavnoj situaciji. 

S pjesmom će se Andrea i bend Magazin predstaviti na CMC festivalu u Vodicama. Kaže da je tužna, ljubavna, ali ima dobru vibru i sigurno će se svatko pronaći u njoj jer su prošli te trenutke.

Šušnjara je otkrila i da se tijekom ovog razdoblja bez nastupa posvetila svom poslu odgojiteljice. "Djeca ne znaju da sam ja pjevačica, nisam im to rekla niti puštala svoje pjesme, ali načuli su za 'Maslačak' i druge i pitali me. Nadam se da sam bila dobra teta", ispričala je. 

Pjevačica je dala naslutiti da je došao kraj njezinoj vezi s Juričićem uklanjanjem njihovih zajedničkih fotografija na njenom Instagram profilu. 

Inače, Andrea je posljednjih mjeseci sve češće pokazivala svog dečka Marka što nije imala običaj na početku. Par je bio u vezi više od dvije godine. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene