kakvo licemjerje

'Društvo želi posramiti žene zbog uživanja u seksu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Evan Rachel Wood napala je američke filmske cenzore koji su izbacili scenu oralnog seksa iz filma 'Charlie Countryman'.

Cenzori su izbacili scenu u kojem Charlie Countryman, kojeg glumi Shia LaBeouf, oralno zadovoljava Gabi Ibanescu, koju igra 26.godišnjia Evan Rachel Wood.

Pogledaj i ovo Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) skroz se promijenio Nestao je na nekoliko mjeseci, a onda nakon optužbi za nasilje pokazao tetovirano tijelo i nekoliko kilograma viška

Lamar Odom prijeti Khloe Kardashian da će objaviti pornić

'Scena u kojoj dvoje glavnih glumaca vode ljubav je izmijenjena jer je netko smatrao da će scena u kojoj muškarac oralno zadovoljava ženu biti neugodna za gledatelje, dok su scene ubijanja s raznesenim glavama ostale netaknute!

Ovo je simptom društva koje želi posramiti žene zbog uživanja u seksu', poručila je mlada glumica na svom Twitter profilu.

'Vrijeme je da ljudi ODRASTU i prihvate da su i žene seksualna bića. Prihvatite da žene nisu samo tu da ih se po**** i kaže hvala', napisala je glumica koju je razljutio Motion Picture Association of America, 'krivac' za izbacivanje sporne scene. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene