timmyja više nema...

Sjećate se vještice Tabithe iz serije Strasti? Već tada je ljubila 18 godina mlađeg kolegu, a njihova sreća traje i danas!

Juliet Mills, Josh Ryan Evans Juliet Mills, Josh Ryan Evans YouTube/Screenshot 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Juliet Mills, Josh Ryan Evans Juliet Mills - 1 Maxwell Caulfeild, Juliet Mills - 1 Juliet Mills - 2 Maxwell Caulfeild, Juliet Mills - 3 Juliet Mills - 3 Juliet Mills - 4 Juliet Mills - 5 Juliet Mills - 6 Juliet Mills - 7 +6 Maxwell Caulfeild, Juliet Mills - 2 Galerija

Juliet Mills utjelovila je vješticu Tabithu u američkoj sapunici "Strasti", koja se snimala od 1999. do 2008. godine, a pogledajte kako izgleda danas.

Američka sapunica "Strasti" početkom milenija prikovala je domaću publiku uz male ekrane, a do danas je stekla i kultni status.

Serija se snimala od 1999. do 2008. godine, a na Novoj TV emitirale su se prve dvije sezone, odnosno 520 epizoda, tijekom kojih smo mogli svjedočiti zgodama i nezgodama stanovnika gradića Harmony u Novoj Engleskoj.

Priča se vrtjela oko sukoba najutjecajnijih obitelji - bogataša Cranea, radnika Bennetsa, Russellsa, Lopez-Fitgeralda i milijunaša Hotchkissa, a gledateljima se sviđalo i što je serija imala dozu fantastike pa su tako u radnju bili uključeni i vukodlaci, ormar kroz koji se dolazi do pakla te nadnaravne moći.

A jedan od likova koji se mnogima urezao u pamćenje je i 300 godina stara vještica Tabitha, koja se voljela igrati sa životima svojih sugrađana, a društvo joj je pravio i njezin oživljeni lutak Timmy.

Tabithu je utjelovila glumica Juliet Mills, kojoj je danas 81 godina, no i dalje neumorno radi te se nedavno pridružila ekipi serije "Uvod u anatomiju". Nakon "Strasti", imali smo je priliku gledati i u popularnim serijama "Divlji u srcu" te "Ludnica u Clevelandu".

Što se tiče njezina privatnog života, Juliet je od 1980. u braku s 18 godina mlađim glumcem Maxwellom Caulfieldom, a par još izgleda zaljubljeno kao prvog dana. Zajedno imaju i dvoje djece, kćer Melissu (44) i sina Seana (48).

Inače, glumac Josh Ryan Evans, koji je glumio Tabithinog lutka Timmyja, preminuo je 5. kolovoza 2002. godine, zbog komplikacija koje je uzrokovala urođena srčana mana, a tada mu je bilo samo 20 godina. Igrom slučaja baš je isti dan kad je preminuo emitirana epizoda "Strasti" u kojoj umire i njegov lik. Naime, prvotno je Timmy trebao umrijeti, ali da ostane u seriji kao anđeo koji će nadgledati ostale likove, ali kako je Evans preminuo u stvarnom životu, taj se plan scenarista nije realizirao.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Razgolićena i nauljena Lidija Bačić zavodljivim videom podigla temperaturu na društvenim mrežama: "Ovo je previše..."

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Piper - 1 Katie Piper - 3 Katie Piper prije napada Katie Piper - 1 +6 Katie Piper - 4 Nekad i sad Bivši joj je lice zalio kiselinom, a nekad lijepa voditeljica sad je pokazala svoje lice nakon 400 operacija kojima se podvrgnula

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene