uhvatili je paparazzi!

Prošlo je 25 godina otkako smo ju gledali u ''Spasilačkoj službi'', a pamtimo je i po zarukama s legendarnim glumcem, evo koliko se promijenila od tada!

Brooke Burns - 16 Brooke Burns - 16 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Burns - 25 Brooke Burns - 23 Brooke Burns - 12 Brooke Burns - 14 Brooke Burns - 1 Brooke Burns - 2 Brooke Burns - 1 Brooke Burns - 3 Brooke Burns - 2 Brooke Burns - 3 +15 Brooke Burns - 4 Galerija

Brooke Burns proslavila se ulogom u seriji "Baywatch", a nakon glume pronašla se u voditeljskoj ulozi koju ima i danas.

Bivša glumica hit-serije ''Baywatch'' Brooke Burns ovog je tjedna uhvaćena u mjestu Toluca Lake dok je u šetnju izvela svoje pse.

Dva desetljeća nakon što se proslavila kao spasiteljica u hit akcijskoj dramskoj seriji, 45-godišnjakinja se doimala jednako glamuroznom i vitkom dok se igrala sa svojim psima u dvorištu ispred kuće.

Manekenka, rođena u Teksasu, koja je postala glumica najpoznatija je po ulozi Jessie Owens, a kasnije se okušala i u još nekim manjim filmskim ulogama prije nego što je postala televizijska voditeljica.

Zatim je vodila niz emisija, ''Dog Eat Dog'', ''The Chase'', a trenutno vodi ''MasterMinds''.

Od 2013. godine u braku je s redateljem Gavinom O'Connorom, ocem njezine mlađe kćeri Declan koja ima šest godina. Burns također ima još jednu kćer, Madison, koja sada ima 23 godine i profesionalna je zvijezda odbojke na pijesku, a nju je odgojila s prvim suprugom, glumcem Julianom McMahonom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brooke Burns (@brookeburns22)

Taj je brak okončan 2001. nakon samo dvije godine, a Burns je u godinama koje su uslijedile izlazila s muškarcima visokog profila. Jedan od najpoznatijih je i Bruce Willis, koji ju je slavno zaprosio 2003., da bi se par razišao sljedeće godine nakon burnih deset mjeseci zajedno.

U našoj fotogaleriji možete vidjeti kako glumica i voditeljica izgleda danas, a sigurno je da je nakon dvoje djece i toliko godina uspjela zadržati vitku manekensku figuru i prirodan osmijeh sve do danas.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Zbog ovih prizora svi se pitaju nosi li Nives donje rublje, a za sve je kriv visoki prorez koji je otkrio više od očekivanog

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ante gelo Zanimljivosti Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika rastao se u potpunoj tajnosti, a novo vjenčanje zakazano je već za kolovoz!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene