Uskoro

Aleksandar Žarevac predstavit će svoju novu kolekciju na Cro A Porteru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovosezonski Schwarzkopf Cro a Porter održat će se od 1. do 4.listopada!

Aleksandar Žarevac uskoro će predstaviti svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2015. po prvi puta na pisti Schwarzkopf  Cro A Porter-a. U međuvremenu, Žarevac je snimio kampanju za aktualnu jesensko/zimsku  kolekciju koja se trenutno nalazi u prodaji.

Pogledaj i ovo showbuzz Prava poslastica Etna Maar predstavlja 'The One' – kolekciju inspiriranu Matrixom

Žarevac  se prošle sezone odlučio napraviti pomak od svojih ženstvenih silueta i kreacija  te u potpunosti posvetiti  izradi muške kolekcije namijenjene, urbanom, neopterećenom, odvažnom, snažnom i modernom muškarcu koji voli kvalitetan dizajn i udobnost.

Croatia Airlines i Schwarzkopf Cro A Porter spremni za polijetanje!

Još nas samo par dana dijeli od Schwarzkopf Cro A Portera

Pojednostavljen dizajn i  nosivost  okosnica  su njegove kolekcije,  no detalji  poput  cifova, dugih kragni  i ovratnika, te umetanje različitih materijala u jakne, košulje, kapute i  sakoe daju veliku dozu dizajnerskog  statementa  kojim se ističe muškost i ostavlja  moćan dojam.

Tvrde oštre linije kaputa i sakoa suprotstavljaju se mekim linijama kroz bogato ručno rađena pletiva.

Harmoničan kolorit prikladan za sezone jesen/zima u kombinaciji sa military uzorkom dodatno naglašavaju cjelokupni utilitarni osjećaj kolekcije.

Upravo su taj utilitarni osjećaj i harmoničan kolorit bila glavna inspiracija u snimanju kampanje. Kao savršena kulisa za snimanje poslužio je prostor AKC Medika koji je svojim posebnim izgledom i uređenjem pridonio stvaranju specifične atmosfere, netipične za hrvatske uvjete.

Kako bi sve proteklo savršeno,  Žarevac je opet udružio snage s jednim od najboljih mladih fotografa, Jakovom Baričićem koji je kroz svoj objektiv  zabilježio ovu zanimljivu modnu priču, a u ulozi  glavnih aktera našla su se dva mlada lica (Bruno Čular i Luka Šalvari) koji su se svojim atraktivnim izgledom savršeno uklopili i zaokružili cijelu priču. Za vrhunski izgled modela u kampanji još jednom se pobrinula Andrea Leko, koja je bila zadužena za make up.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene