na kraju se udala za farmera

Sestra princeze Diane mogla je biti kraljica? Iako ju je ona upoznala s Charlesom, šuškalo se da je s njim u vezi

Sarah McCorquodale Sarah McCorquodale Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah McCorquodale - 11 Sarah McCorquodale - 10 Sarah McCorquodale - 9 Sarah McCorquodale - 8 Sarah McCorquodale - 7 Sarah McCorquodale - 6 Sarah McCorquodale - 5 Sarah McCorquodale - 4 Sarah McCorquodale - 3 Sarah McCorquodale - 2 +18 Sarah McCorquodale - 1 Galerija

Sarah McCorquodale sestra je pokojne princeze Diane koju je upoznala s Charlesom te se prvo se za nju smatralo da će biti žena budućeg kralja, ali ona se kasnije udala za farmera.

Kad je princ Charles oženio Lady Dianu Spencer 1981. godine, činilo se da niti jedan aspekt bajkovitog vjenčanja nije ostao neispitan - od mladenkina izvanrednog šlepa od 25 metara do uloge koju je igrao njezin otac, Earl Spencer, dok je nesigurno hodao niz prolaz.

Ali postojala je još jedna osoba koja je, iako je radije ostala iza kulisa, igrala središnju ulogu tog dana.

Pogledaji ovo kralj Charles - 3 Celebrity Kralj Charles viđen prvi put nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest o njegovoj smrti, zbunjeno je sve promatrao iz automobila

Ne samo da je bila Dianina najstarija sestra Lady Sarah McCorquodale, bila je i mladoženjina prijateljica i osoba od povjerenja - zapravo bivša djevojka i žena koja je, kako je kasnije priznala, glumila Kupida kad je uopće spojila Charlesa i Dianu.

Kasnije će postati pouzdana saveznica svoje mlađe sestre kada se njezin brak okonča, a također i podrška prinčevima Williamu i Harryju kada je njihova majka umrla u strašnim okolnostima.

Pogledaji ovo kralj Charles - 4 Celebrity Kralj se vratio na posao: Buckinghamska palača objavila je fotografije na kojima Charles nasmijano pozira dok obavlja dužnosti!

"Upoznala sam ih", rekla je lady Sarah o Charlesu i Diani uoči njihova vjenčanja.

"Ja sam Kupid", inače bog požude, erotske ljubavi, privlačnosti i naklonosti.

No, samo tri godine ranije nagađalo se da će se lady Sarah udati za Charlesa kojeg je upoznala na polo utakmici 1977., u vrijeme sve većeg zanimanja javnosti koga će prijestolonasljednik izabrati za svoju nevjestu. Charles se tada bližio tridesetoj.

Pogledaji ovo Camilla i William Celebrity Kraljica Camilla i princ William usred neprilika u kraljevskoj obitelji preuzet će dužnosti narednih mjeseci, evo gdje ćemo ih uskoro vidjeti

Lady Sarah naglo je prekinula glasine 1978. nakon skijanja s princem u švicarskom ljetovalištu Klosters.

"Bio je to predivan odmor, ali nema govora o zarukama. Nema šanse da se udam za njega. Nisam zaljubljena u njega. I ne bih se udala za nekoga koga ne volim, bio on smetlar ili engleski kralj. Da me pita, odbila bih ga. Udala bih se samo iz ljubavi", rekla je tada 22-godišnja Sarah novinarima.

Jeste li znali za priču da su sestru princeze Diane spajali s Charlesom?

  • Da, čuo/la sam to već.
  • Ne, prvi put čujem.

Ukupno glasova:

No dok je vlastitu kraljevsku ženidbu polijevala hladnom vodom, potpirivala je vatru potencijalnog braka između njega i njezine sestre.

Pogledaji ovo kraljica Camilla Celebrity Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

Doista, Sarah je prva upoznala Charlesa s Dianom u velebnoj kući obitelji Spencer u Althorpu u Northamptonshireu.

Tijekom Dianinog boravka u Londonu njezina je veza s Charlesom procvjetala, a mediji su se jako zanimali za mladu ženu koja bi mogla postati princeza od Walesa.

U međuvremenu je Lady Sarah upoznala Neila McCorquodalea, farmera i bivšeg časnika Coldstream garde.

Vjenčali su se na skromnoj ceremoniji 17. svibnja 1980. u crkvi Svete Marije u selu Great Brington blizu Althorpa u obiteljskoj kući.

Pogledaji ovo Princ Harry i kralj Charles Zanimljivosti Mnogi se i dalje nadaju čudesnom pomirenju, ali kralj je u jednoj odluci u vezi s princem Harryjem čvrsto odlučan!

Podsjetimo, kralj Charles, koji se trenutačno liječi od karcinoma, viđen je kako napušta dvorac Windsor te stiže u Clarence House u Londonu, nekoliko sati nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest da je preminuo.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 3 +25 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 6 Celebrity Hajdukovac sa svojom poznatom majkom uživao na splitskoj rivi, jasno je i zašto je ona ukrala sve poglede!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dalija Orešković Dalija Orešković. Dalija Orešković i Danica Juričić sa stranačkim kolegama Dalija Orešković +26 Dalija Orešković Celebrity Daliju Orešković raznježila kćerkica kolege kojeg je srela na špici, pogledajte koje su još poznate Hrvate ulovili fotografi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene