Nikad više političara

Daliju Orešković raznježila kćerkica kolege kojeg je srela na špici, pogledajte koje su još poznate Hrvate ulovili fotografi!

Dalija Orešković Dalija Orešković Josip Moler/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dalija Orešković Dalija Orešković. Dalija Orešković i Danica Juričić sa stranačkim kolegama Dalija Orešković Dalija Orešković Arsen Bauk s kćeri Jelena Perčin Robert Prosinečki Ivana Kekin Stanko Barać sa suprugom i kćeri +20 Mirela Holy i Siniša Bužan Galerija

Popularna zagrebačka špica i ove je subote vrvjela poznatim licima, a najviše je bilo političara.

Sunčani i topli proljetni vikend u Zagrebu izmamio je brojna poznata lica na popularnu špicu.

Ovaj vikend posebno se istaknuli naši političari, kojih je bili primjetno više nego inače, a najviše pažnje privukla je Dalija Orešković.

Naša političarka prošetala je u elegantnom izdanju, a na špici je pozirala i sa stranačkim kolegama te s lica nije skidala osmijeh. Posebno ju je razveselio susret s kolegom Arsenom Baukom, koji je bio s kćerkicom, a Darija je djevojčicu podigla i u naručje.

Pogledaji ovo Dalija Orešković Celebrity Naša političarka istaknula se u masi neobičnim detaljem koji je nosila, inače ju viđamo u malo drugačijim kombinacijama

Špicom nisu neprimjetno prošetale ni Ivana Kekin te Mirela Holy.

Osim naših političarki, pažnju na špici privukli su i glumica Jelena Perčin, bivši Vatreni Robert Prosinečki, košarkaš Stanko Barać s obitelji te brojni drugi.

Koje su još poznate Hrvate snimili fotografi, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan i Borna Buljan In Magazin: Renata Lovrinčević Buljan - 3 +25 Renata Lovrinčević Buljan i Petar Buljan - 6 Celebrity Hajdukovac sa svojom poznatom majkom uživao na splitskoj rivi, jasno je i zašto je ona ukrala sve poglede!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom Marko Livaja s djecom +26 Sin marka Livaje Celebrity Marko Livaja prije derbija prošetao Poljudom u omiljenom društvu, supruga Iris podijelila je preslatke prizore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene