Svi su zgroženi

Nakon ozbiljnih optužbi slavnom glumcu izrečena zabrana koju sigurno nije očekivao, situacija postaje sve ozbiljnija!

Russell Brand Russell Brand Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Brand Russell Brand Russell Brand i Laura Gallacher - 19 Russell Brand i Laura Gallacher - 16 Russell Brand i Laura Gallacher - 18 Russell Brand i Laura Gallacher - 13 Russell Brand i Laura Gallacher - 11 Russell Brand i Laura Gallacher - 12 Russell Brand i Laura Gallacher - 10 Russell Brand i Laura Gallacher - 9 +14 Russell Brand i Laura Gallacher - 8 Galerija

Russell Brand više ne može zarađivati novac na svom kanalu na YouTubeu nakon što su javnost isplivale optužbe za seksualno zlostavljanje.

Ne stišava se kaos koji je nastao oko britanskog glumca i komičara Russella Branda, kojeg je nekoliko žena optužilo za silovanje, nakon čega su u javnost isplivali i brojni drugi grozni detalji o njegovu ponašanju kada je bio na vrhuncu svoje slave.

YouTube je stoga obustavio unovčavanje koje je ostvarivao na svom kanalu i to zbog, kako su naveli, kršenja njihovih pravila o odgovornosti kreatora.

Optužbe na račun 48-godišnjeg Russella objavljene su u Sunday Timesu, a odnose se na silovanje, seksualno i emocionalno zlostavljanje, što on odlučno poriče.

Prema pisanju stranih medija, sve se dogodilo između 2006. i 2013. godine kada je Russell bio na vrhuncu slave, protiv njega je optužbe iznijelo pet žena, a on ih je oštro demantirao u videu koji je objavio upravo na svom kanalu na YouTubeu.

Russell je poznat i kao bivši suprug pjevačice Katy Perry, a danas je u braku s Laurom Gallacher, koja trenutačno nosi i njihovo treće dijete. 2016. godine rodila im se kći Mabel, a 2018. kći Peggy.

Laura je glumca upoznala prije osam godina, slomljena srca nakon što je njezina prijašnja veza završila. Prijatelj ju je nagovorio da izađe iz stana u šetnju, a dok se šetala blizu svoje kuće, srela je Russella Branda, koji je tada taman prekinuo vezu s Katy Perry.

''Nisam vidjela Russella godinama'', rekla je. ''Bio je tako drugačiji. Oboje smo odmah znali da će biti ozbiljno.''

Njihova je romansa doista bila burna i odmah su krenuli u ozbiljnu vezu.

''Laura je bila opijena i htjela ga je popraviti'', rekao je njezin bliski prijatelj.

I možda je to razlog zbog kojeg, unatoč gadnim tvrdnjama o silovanju i napadu na 16-godišnju učenicu, Gallacher stoji uz svog supruga.

''Ono što je Russell učinio bilo je u prošlosti, mnogo prije nego što su se on i Laura upoznali'', dodao je prijatelj.

''Naravno da nije lako, ali oni su odlučni proći kroz ovo.''

Gallacher, koja se inače bavi bloganjem, često je u javnosti opisivana kao ljubazna i unatoč tome što dolazi iz ugledne obitelji, rado se drži podalje od svjetla pozornosti. S Russellom se ne pojavljuje na crvenom tepihu, a sve fotografije para rijetko su uhvatili paparazzi. Ona je mama koja ostaje kod kuće i brine se o djeci.

Otkako su zajedno, Hollywoodom se nijednom nisu proširile glasine da glumac ima ljubavnicu, a strani mediji sigurni su kako joj je pošlo za rukom pripitomiti komičara i da ga je svojom ljubavlju zaludjela. Zanimljivo je kako se par još davno prije, dok je Laura imala samo 18 godina, susreo dok je on gostovao na Radiju 2. 2007. godine. Tada su se upoznali preko Laurine starije sestre Kirsty i hodali su kratko vrijeme dok je ona bila studentica umjetnosti.

Nakon njihova razlaza Brand je otišao u Hollywood, gdje je dobio niz filmskih uloga i oženio se s Katy Perry, ali sudbina ih je na kraju ipak opet spojila.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mile Kitić Mile Kitić Mile Kitić Mile Kitić +18 Mile Kitić Celebrity Bizarna snimka s nastupa srpskog folkera širi se društvenim mrežama, pogledajte što je napravio nakon što je izuo tenisicu!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Klub Mint nakon požara Klub Mint nakon požara Kristijan Babić Kristijan Babić +7 Kristijan Babić Nekad i sad Zbog požara u zagrebačkom Mintu svi su se raspisali o bivšem mužu naše glumice, evo koliko se promijenio otkako su bili u braku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene