Raspada se idila?

Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 14 Princ Harry i Meghan Markle - 13 Princ Harry i Meghan Markle - 12 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Princ Harry i Meghan Markle - 8 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 6 +20 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle u Americi više i nisu toliko dobrodošli, a kraljevska stručnjakinja otkriva mišljenje sugrađana o odbjeglom kraljevskom paru.

Princ Harry i Meghan Markle odbijaju Amerikance svojim ponašanjem prema kraljevskoj obitelji, tvrdi kraljevska stručnjakinja.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dramatično su se preselili u Ameriku 2020. godine, a dok su pokušavali započeti novi život u SAD-u, par je snimio seriju za Netflix, pokrenuo novu kontroverznu web-stranicu, izdao knjigu i održao eksplozivne intervjue o kraljevskoj obitelji.

U pokušaju da se istaknu u svijetu slavnih, supružnici često odlaze i na javna događanja i premijere filmova, no nakon njihova posjeta Jamajci koji je izazvao lavinu reakcija zamjerili su se brojnim Amerikancima.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle - 10 Celebrity Harry i Meghan u prvom zajedničkom izlasku nakon novih šokantnih vijesti koje su priuštili kraljevskoj obitelji, nisu se doimali zabrinutima!

Govoreći o vremenu otkako su Harry i Meghan napustili Britaniju, kraljevska autorica Angela Levin rekla je da je čak i Amerikancima dosta licemjerja i cmizdrenja para.

Za The Sun je izjavila: ''Mislim da beskrajno jaukanje odbija Amerikance jer vole ljude koji su naklonjeni prije nego one koji krive sve druge. Njima se također ne sviđaju napadi na kraljevsku obitelj, pogotovo jer su toliko voljeli kraljicu i divili joj se.''

Njihova nepopularnost jasno je stavljena do znanja kada su ih ismijavali i ponižavali u epizodi ''South Parka'' prošle godine.

Nakon što je emisija emitirana, pojavila su se izvješća koja sugeriraju da je Meghan bila uznemirena i shrvana njihovim ne baš laskavim prikazom.

''Želeći osvetu, bacili su svoje promjene u odvod. Bez povratka'', dodala je Levin, prenosi Daily Mail.

Pogledaji ovo Meghan Markle Celebrity Bratić Meghan Markle objavio dosad neviđene fotografije iz njezinog djetinjstva, na jednoj se grli s ocem s kojim već godinama nije u kontaktu!

Iako su Sussexi odstupili s mjesta viših članova kraljevske obitelji u siječnju 2020., Harry je još uvijek princ i peti je u redu za prijestolje. Par je zadržao svoje titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa, ali ih se više ne oslovljava s Njegovo ili Njezino Kraljevsko Visočanstvo (HRH).

Nedavno se pročula i informacija kako su svojoj djeci Archieju i Lilibet promijenili prezime, a sve to dogodilo se nakon šokantnih vijest da se nekoliko članova kraljevske obitelji bori s lošim zdravstvenim stanjem.
Princeza Kate Middleton oporavlja se od operacije abdomena, a kralj Charles redovito odlazi na liječenje nakon iznenadne dijagnoze karcinoma koju je dobio uslijed liječenja prostate.

Ipak, Harry je prema ocu pokazao suosjećanje te ga posjetio na samo 45 minuta, a nakon jedne noći koju je proveo u hotelu, vratio se u Ameriku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene