stiže prinova

Jedan od naših najzgodnijih pjevača čeka prvo dijete sa samozatajnom suprugom, trudnoću su skrivali, a razotkrila ih je influencerica

Dino Petrić i Jure Brkljača Dino Petrić i Jure Brkljača Borna Jaksic/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišković i Tea Šerić Dino Petrić i Tea Šerić Dino Petrić i Tea Šerić Dino Petrić i Tea Šerić Dino Petrić i Tea Šerić Dino Petrić i Tea Šerić Dino Petrić i Tea Šerić Dino Petrić Dino Petrić Dino Petrić +9 Jure Brkljača i Dino Petrić Galerija

Influencerica Ivana Mišković na društvenim mrežama je otkrila da će pjevač Dino Petrić i njegova supruga Tea postati roditelji.

Pjevač Dino Petrić čeka prvo dijete sa suprugom Teom Šarić.

Dino svoj privatni život inače uspješno čuva od javnosti, a da je njegova supruga trudna, otkrila je influencerica i njena prijateljica Ivana Mišković.

"Ide vic, dvije plavuše i trudnica", napisala je Ivana uz fotografiju s Dinovom suprugom, na kojoj se vidi njezin trudnički trbuh.

Pogledaji ovo Dino Petrić Clubzone Dino Petrić snimio je novu pjesmu kojom je otvorio novo poglavlje u karijeri: "Čekala je trenutak da je ispjevam nekome"

Tea je inače po struci doktorica dentalne medicine te radi u jednoj zagrebačkoj poliklinici.

Par je u bračnu luku uplovio prošle godine, a vjenčali su se u Jelsi na Hvaru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Croatia weddings - Antea Mrčela Ljubić (@anteaweddings)

Dino je svoj je glazbeni put započeo sa samo 7 godina, a danas ga mnogi smatraju jednim od najperspektivnijih pjevača mlađe generacije.

Odrastao je u malom mjestu Selca kod Starog Grada na otoku Hvaru, a otkako je započeo svoju glazbenu karijeru prati ga i titula jednog od najzgodnijih pjevača.

Pogledaji ovo In Magazin: Jure Brkljača inMagazin Što spaja naša dva mlada glazbenika, po čemu se razlikuju i tko je veći zavodnik? Sve nam je otkrio Jure Brkljača!

Jednom prilikom je progovorio i o obožavateljicama koje mu se javljaju na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dino Petrić (@dinopetrich)

"Pa javljaju se da, mreže su danas čudo tako da nije teško uopće doći do nekoga, nastojim koliko toliko odgovoriti svima, ali promakne mi dosta toga jer stvarno ima puno poruka", ispričao je u IN magazinu prije nekoliko godina.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina +23 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea +25 Mario Roth Celebrity Minea se provodila s kolegom iz hit-showa, čak su se i modno uskladili: "Najbitnije je da se volimo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene