završila na operaciji

Slavna voditeljica suprugu hitno odvela u bolnicu, pronašla ju je na podu kako se previja od bolova

Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: AFP) Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) +0 Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Galerija

Ellen DeGeneres je u novoj epizodi svoje emisije ispričala da je njezina supruga Portia de Rossi prošlog tjedna bila na operaciji, no kod kuće je sada i dobro se oporavlja.

Supruga popuarne voditeljice Ellen DeGeneres, glumica Portia de Rossi, prošlog je tjedna hitno završila u bolnici te su je operirali zbog upale slijepog crijeva. O svemu se oglasila i Ellen u svojoj emisiji te je ispričala traumatično iskustvo.

Pogledaj i ovo Ellen DeGeneres i Portia de Rossi (Foto: Instagram) Ne mari za njih? Stigle je najgore glasine u zadnjih 30 godina, ali ona razmjenjuje poljupce s 15 godina mlađom suprugom

Kaže kako se Portia požalila na bolove 19. ožujka prije nego što su otišle u krevet, a nakon par minuta je svoju suprugu pronašla na podu kako se previja od bolova. Odmah ju je odvela u bolnicu, gdje su je hitno operirali. Liječnici su istaknuli kako se glumica dobro oporavlja, a već su je pustili da ide i kući.

"Sretna sam što mogu podijeliti s vama da je Portia dobro, kod kuće je i sjajno se oporavlja", rekla je Ellen u novom izdanju svoje emisije.

Upravo Portia de Rossi bila je najveći oslonac voditeljici kada se prošle godine našla na udaru kritika svojih bivših i sadašnjih zaposlenika koji su tvrdili da ih je zlostavljala. Ellen je kasnije rekla kako ne bi mogla to sve sama prebroditi, a sretna je što utjehu uvijek može pronaći u svojoj supruzi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput pokazala kako je izgledala kada je stigla u rodilište, svi složni u jednom: "Kraljica i na porodu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene