Zajedno krenuli u politiku

Marija Selak i Nino Raspudić upoznali su se dok se on razvodio od bivše supruge, a ona je njihovu ljubav potvrdila na originalan način!

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 2 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 2 Neva Zganec/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 4 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 3 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 6 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 5 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 4 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 3 Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić - 2 Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić +13 Marija Selak Raspudić Galerija

Naši saborski zastupnici Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić vjenčali su se u tajnosti, a o svojoj ljubavi nikad javno ne govore.

Saborski bračni par Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić trenutačno su tema domaćih medija zbog napuštanja stranke Most, s kojom su išli na izbore.

Pogledaji ovo Božo Petrov Hrvatska Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi"

Marija Selak Raspudić odustala je od nošenja liste za EU izbore, a na listi se nije našao ni njezin suprug Nino Raspudić.

Pogledaji ovo Marija Selak Raspudić Celebrity Marija Selak Raspudić otkrila kako je vratila liniju nakon poroda: "Svi me pitaju kako sam tako brzo izgubila 20 kila"

Iako su danas poznati političari, svoj ljubavni život u javnosti ne vole isticati, a evo i kako je krenula njihova romansa.

Par se upoznao u jednoj emisiji, nakon koje su zajedno krenuli u politiku, a prije toga oboje su imali uspješne akademske karijere, Marija kao docentica humanističkih znanosti, a Nino kao talijanist.

Marija i Nino nikada javno nisu priznali svoju vezu, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine s drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao.

Pogledaji ovo Marija Selak Raspudić - 2 Celebrity Marija Selak Raspudić vratila se na posao šest mjeseci nakon poroda, a evo i zašto još svi bruje o njoj!

Zajedno imaju dvoje djece, kćer Danicu i sina Iliju, a Nino iz prvog braka ima i kćer Floru.

Nino je bio u braku sa samozatajnom Kristinom Kumrić, uspješnom redateljicom i scenaristicom koja stoji iza nekih od najuspješnijih sapunica i telenovela s naših prostora, poput ''Ruže vjetrova'' i ''Tajne''.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 +14 Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 +25 Sonja Kovač - 1 Zanimljivosti Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh dok sitno broji do poroda, ali sve je osvojio detalj koji je nabavila za svoju princezu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene