ispričala se

Kate Middleton napokon prekinula višemjesečnu šutnju: "Nadam se da ću vrlo brzo opet moći…"

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Kate Middleton u zelenoj haljini - 2 +19 Kate Middleton i princ William - 3 Galerija

Kate Middleton uputila je svoje isprike cijelom puku u pismu koje je poslala Irskoj gardi.

Princeza od Walesa Kate Middleton prekinula je višemjesečnu šutnju.

Uoči ključne probe za Trooping the Color, napisala je pismo Irskoj gardi, koje kao njihova pukovnica ove godine neće moći predstavljati na ceremoniji, piše Daily Mail. 

"Htjela sam vam pisati jer želim da znate koliko sam ponosna na cijelu pukovniju uoči Colonel's Review i Trooping the Colour. Cijenim sve što su ove godine vježbali mjesecima za Trooping the Colour i posvetili sate i sate kako bi njihove vježbe bile besprijekorne. Biti vaš pukovnik i dalje je čast i jako mi je žao što ne mogu pozdraviti ovogodišnju smotru pukovnika. Molim vas prenesite moje isprike cijelom puku, nadam se da ću vas vrlo brzo opet moći predstavljati. Pošaljite moje najbolje želje i puno sreće svima koji su uključeni", napisala je princeza od Walesa u pismu koje je objavljeno na službenim stranicama Irske garde.

Kate Middleton je u ožujku objavila da boluje od raka, a otada je nismo imali priliku vidjeti i nisu objavljene nikakve novosti o njezinu zdravstvenom stanju, zbog čega su obožavatelji ispred Buckinghamske palače počeli ostavljati poruke za ozdravljenje, cvijeće i drugo poklone za princezu.

Nedavno su se pojavile informacije da se više nikad neće vratiti nekadašnjim kraljevskim aktivnostima, a prije toga su izvori iz palače otkrili da je njezin raspored za 2024. godinu potpuno prazna.

Nakon toga je viđena u javnosti, zbog čega su krenula i nagađanja kako bi se mogla pojaviti na ceremoniji Trooping the Color 15. lipnja, no čini se da se to ipak neće dogoditi.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Novi portret Kate Middleton izazvao je burne reakcije, javnost ne vjeruje što vidi: "Što se dogodilo njezinu prekrasnom licu?"

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Objavljena je nikad viđena fotografija Kate i Williama, njihovi izrazi lica pokazuju da nisu ni slutili što ih skoro čeka

Pogledaji ovo Princ William i princ George Celebrity Princ George pojavio se prvi put u javnosti otkako se doznalo da Kate Middleton ima rak, evo gdje ga je odveo tata

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Diora i Jasmina Modrić +17 Stipe Modrić, Diora Modrić - 5 Celebrity Udaje se sestra Luke Modrića, objavila je fotografije sa svoje raskošne djevojačke zabave!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa iz serije Kumovi Ekipa iz serije Kumovi In Magazin: Kumovi - 1 Ekipa ''Kumova'' - 2 +25 Ekipa ''Kumova'' - 1 Celebrity Slavlje na setu omiljenih "Kumova", dotjerani glumci nazdravili i poručili: "Ovo nije zbogom, nego doviđenja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene