Nakon šest godina!

Šuškanja koja traju već neko vrijeme konačno su potvrđena, najtajanstveniji par Hollywooda na korak je do najljepšeg dana u životu!

Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin - 5 Dakota Johnson i Chris Martin - 4 Dakota Johnson i Chris Martin - 3 Dakota Johnson i Chris Martin - 2 Dakota Johnson i Chris Martin - 1 Dakota Johnson i Chris Martin - 6 Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin Dakota Johnson i Chris Martin +19 Dakota Johnson i Chris Martin Galerija

Chris Martin i Dakota Johnson zaručili su se prije nekog vremena, šuškanja koja traju već nekoliko mjeseci konačno su potvrđena.

Chris Martin i Dakota Johnson odnedavno su zaručeni par.

Pjevač Coldplaya nedavno je zaprosio holivudsku glumicu i to nakon šest godina veze.

Par je uvijek držao stvari prilično privatnima otkako su počeli izlaziti, a bliski izvor sada je za Mirror rekao: ''Par se zaručio prije nekog vremena i zadržali su vijest u tajnosti. Ali sada su otvoreni o tome sa svojim bližnjima. Opčinjeni su jedno drugim od prvog dana, pa je poduzimanje sljedećeg koraka bilo neizbježno. Ne žure se s planiranjem vjenčanja, već samo uživaju u službenoj obvezi.''

Dakota je viđena kako nosi smaragdno zeleni prsten na proslavi svoga 34. rođendana u Los Angelesu prošlog listopada, no dosad su to bila samo šuškanja.

Chris i Dakota upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a prvi su put zajedno viđeni 2017. godine, godinu nakon što se Chris rastao od glumice Gwyneth Paltrow, s kojom je dobio i dvoje djece, Applea i Mosea.

Dakota je otkrila da obožava Chrisovu djecu, a Gwyneth ne krije da su ona i mlađa glumica u odličnim odnosima.

Pogledaji ovo Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Upoznali su se na njegovu koncertu i odmah se zbližili, no poznatu ljepoticu zamijenio je mnogo mlađom kolegicom

2019. godine pisalo se i da je slavni par prekinuo vezu zbog toga što ona ne želi imati djecu, ali vrlo su se brzo pomirili te su brzo nakon toga opet viđeni zajedno.

Posljednji put u javnosti su viđeni prije nekoliko dana na plaži u Meksiku. 

Dakota je osim u filmu '’50 nijansi sive'' glumila u brojnim drugim uspješnim filmovima kao što su ''Društvene mreže'', ''Mračna kći'', ''Prijatelji'' i drugi.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart - 2 Kristen Stewart - 3 Kristen Stewart Kristen Stewart - 1 +20 Kristen Stewart - 15 Celebrity Pojavila se u bodiju s manjkom tkanine i čarapama, evo zašto se svima činilo kao da je zaboravila još nešto obući!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Nives Ivanišević Nives i Goran Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 1 +25 Nives Ivanišević - 2 Celebrity Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene