Nasmijani od uha do uha!

Severina uživala u izlasku sa zgodnim suradnikom, fotografi su ih ulovili u opuštenim trenucima!

Severina i Filip Miletić Severina i Filip Miletić Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina i Filip Miletić Severina i Filip Miletić Severina Severina Severina i Filip Miletić Severina i Filip Miletić Severina - 4 Severina - 3 +19 Severina - 1 Galerija

Severina je došla na premijeru filma "Samo kad se smijem" u društvu svojeg producenta Filipa Miletića.

Svečana premijera filma "Samo kad se smijem" redateljice Vanje Juranić u okupila je u zagrebačkoj Kinoteci brojna poznata lica, a Severina je svojim dolaskom sve bacila u drugi plan.

Pjevačica je za ovu prigodu odabrala potpuno crveno izdanje u kojem nije mogla proći neprimijećeno, a poglede je mamila i njezina zgodna pratnja.

Severini je društvo na premijeri pravio njezin producent Filip Miletić, za kojeg se neko vrijeme šuškalo da joj je dečko, no ispostavilo se da ih ipak veže samo suradnja i prijateljstvo.

Fotografi su ih ulovili i dok su se smijali u publici i izgledali su kao da se odlično provode zajedno, a kraj njih je sjedio i Severini menadžer Tomica Petrović.

Inače, Severina je nedavno na Instagramu otkrila i da će za doček Nove godine pjevati izvan Hrvatske, točnije u Kotoru u Crnoj Gori.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Nika Barišić i Ana Uršula Najev Domagoj Ivanković - 2 +19 Nika Barišić Nekad i sad Pogledajte koliko su se Josip i Lara iz Kumova promijenili od početka snimanja serije: "Smršavili ste u međuvremenu!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 4 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 3 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 2 Novi dom Novaka i Jelene Đoković - 1 +25 Jelena i Novak Đoković Zanimljivosti Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene