Mala promjena

Jedva je dočekala da se ponovno otputi u noćni izlazak, a jednim je detaljem mnoge vratila u prošlost

Rihanna (FOTO: Profimedia) Rihanna (FOTO: Profimedia) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (FOTO: Profimedia) Rihanna (FOTO: Profimedia) +0 Rihanna (Foto: Profimedia) Galerija

Rihanna je snimljena u noćnom izlasku u Los Angelesu gdje je pokazala novi imidž, kratku frizuru kakvu je već nosila prije nekoliko godina i kojom je zamijenila duge uvojke.

Pjevačica Rihanna u posljednje se vrijeme ne pojavljuje često u javnosti pa je svaki njezin izlazak dobro popraćen, a ona se pobrine da bude i dobro zapamćen, kao što je to bilo prilikom noćnog izlaska u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

33-godišnja Rijanna za tu je priliku odabrala minijaturnu suknju i još minijaturniji bijeli pleteni top, preko kojeg je nabacila sportsku jaknu. Ono što nikome nije promaklo je i njezin povratak staroj, kratko ošišanoj frizuri.

No ipak, obožavatelji bi pjevačicu uskoro trebali češće viđati obzirom na to se očekuje izlazak njezinog novog albuma na kojem je radila tijekom prošle godine.

"Rihanna već dugo potajno radi na novoj glazbi i nakon je prikupila dovoljno materijala za deveti album. Obožavatelje je ostavila u dugom iščekivanju, a onda je i pandemija još više usporila stvari. U srpnju bi trebala snimiti i novi video u Los Angelesu", izjavio je njoj blizak izvor za The Sun.

Rihanna je krajem prošle godine potvrdila vezu s reperom A$AP Rockyjem nakon čega više ne skrivaju da su par, ali ih se rijetko moglo vidjeti u javnosti zbog pandemije koronavirusa. Jedan od rijetkih trenutka kada su snimljeni zajedno bila je romantična večera u omiljenom restoranu celebrityja Emilio's Ballato u New Yorku.

Inače, Rihanna je početkom 2020. prekinula trogodišnju vezu s milijarderom Hassanom Jameelom, a nakon samo nekoliko mjeseci počele su kružiti glasine o njoj i A$AP Rockyju koje su se na koncu pokazale istinitima. Pjevačica i reper prije toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentirao da je Rihanna seksi, no da na nju ne gleda tim očima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene